De muizenangst is een mooi voorbeeld. Waarom zou een mens bang zijn van een muis zou je zeggen? Zo'n klein dier, de muis is banger voor de mens dan andersom, de fysieke wel, maar hun ziel is soortgelijk aan de jouwe met dezelfde krachten, maar die muis beseft dat niet.
Ik had laatst een muis en schafte klemmen aan en heb de klem 2 weken niet kunnen zetten, voortgekomen door zijn angst.  Ik zag een muis voor me die met de pootjes in de lucht zei: "Ik kan er niets aan doehoennn!!!". De muis is feitelijk ook onoverwinnelijk. Angst maakt overal gebruik van in goede en kwade zin.  In je volgende leven ben jij misschien de muis. Ik weet dat de ziel blijft voortbestaan, daar zijn ook al mijn theorieën op gebaseerd. 
Ik ben nooit bang geweest voor een muis, wel vies van.. het zijn eigenlijk gewoon minihondjes. Van wolf naar hond naar minihond (rat)? Zo'n hondje dat net naar de kapper is geweest, kaal geschoren maar dan sterk verkleint, dan naar de muis en een muis draagt veel angsten bij.. daar komen veel angststoornissen vandaan, mensen experimenteren met muizen en ratten, dat zijn traumamuizen, deze wordt ooit weer mens met dit karma. (Resulterend in stoornissen)
 
Alle dieren sterven uiteindelijk uit..
De muis vroeg me ook waarom ik vies van hem was, ik zeg: Omdat je een ziektedrager bent. 
Jij ook zegt hij. En weg was de communicatie, ik kon niet eens meer zeggen dat die illusie bijna weg is. 
Zo heb je ook zielen die altijd varkensgedrag vertonen.
 
Een paar weken later nadat ik hem of haar gevangen had zag ik hem nog wel eens lopen. Hij was het niet echt dat was mijn manier van waarnemen.
Ik ga me afvragen hoe dat kan. Externe invloeden kunnen nog gebruik maken van mijn zicht, ik heb een oogsterkte van -5,25 dus er wordt mee gespeeld. Niemand heeft een geheugen dat 100% intact is vanaf je geboorte en historisch. Die combinatie kan ervoor zorgen dat je dingen waarneemt die er niet zijn. De ene noemt het schimmen, ik noem het de boosheid van de muis die mij wil herinneren aan de moord die ik gepleegd heb en die ik helder voor me zie, ik heb hem wel het beste gewenst voor zijn volgend leven zonder bad karma, nieuw leven, nieuw begin. Het was in één klap dat scheelt, ik wil ze niet binnen, het is een indringer. Dit gaat allemaal gecombineerd met het proces dat ik alles helder ga zien, iedere tijd en gedachte/probleem, visueel, zo voor me! Als een tv of een tweede werkelijkheid, maar feitelijk één geheel gebaseerd op problemen oplossen. Iedereen is met elkaar verbonden. 
 
Ik heb ervoor gekozen om bewust te ervaren hoe de werkelijke wereld is, dan krijg je zulke verhalen. Wat geloven mensen? Hoe beïnvloedt dat hun denkwijze? Voor sommige denk ik te diep na denk ik... 
 
Je kunt jezelf programmeren op weg naar je zuivere vaardigheden heb ik ondervonden en dat werkt, die zijn ongekend.
Zolang je gebruik maakt van dierlijke invloeden blijven ze je beïnvloeden. Terwijl een mens niet persé een dier nodig heeft om vitaminetekorten aan te vullen, dat doet die denkwijze, die breekt je afweersysteem af. Vleeseten is een maatschappelijk aanvaarde verslaving, ik denk dat daar ADD (stoornis) start. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ik heb boekmateriaal genoeg voor de rest van mijn leven n.a.v. mijn ervaringen
 
Magic Soul. 
Het voortbestaan van de ziel, gebaseerd op overlevingsdrang.
Het herschrijven van de geschiedenis n.a.v. mijn eigen ervaringen. Sprookjes, mythes, ideeën, dromen en fantasieën krijgen een diepere betekenis. Hoe zijn we ontstaan en hoe gaan we verder?
 
De geromantiseerde moord
Geestelijke verhalen over onmogelijke liefdes. N.a.v. Eros & Psyche, Dante & Beatrice, Romeo & Julia. Hoe engeltjes uitgebuit worden.
 
De geromantiseerde massamoord. 
De ervaringen van mensen omtrent de NWO (De Nieuwe Wereld Orde) en de verrassende oplossing...  hoe mensen dit gingen weten, maar hun brein kon het nog niet correct interpreteren door eigen beïnvloedingen. De groeperingen uitbelicht.
 
Een gebroken familie. 
Het verhaal over de Engelen en de gevallen Engelen. Hoe ieder zijn weg ging zonder op de hoogte te zijn van de geestelijke gevolgen. Intriges en (werkelijke) bedoelingen. 
 
Het hoofd van een kernpsychopaat
Verhalen over seriemoordenaars en verkrachters, wie dreef hun en waarom? (Sirius groep, Canis Major en grote Hond). Er zijn ook stiekeme kernpsychopaten, deze volgen later... hoe iemands hoofd onwetend gebruikt wordt voor gruwelijke daden.
 
Het verhaal van een hond.
Hoe deze als trol moest fungeren in het plan van de NWO. Ze geeft ook een beschrijving over de dierenwereld en bedoelingen.
 
Hitler in de Eindtijd
Hoe is het hem vergaan in vorige levens en een volgend leven? Zijn verhaal vertelt door de ogen van een passant. Veel van zijn eigen inbreng. Hij was ook Keizer Nero.
 
Jezus en de NWO
Jezus wilde een toonbeeld zijn, het ontbrak hem echter aan voorbeeldgedrag, hij was wreder dan je dacht. Moeder Maria heeft een mythe van hem gemaakt.
Wat waren zijn echte ervaringen en bedoelingen?
Is hij van zijn zondes verlost? Of heeft hij zijn eigen wereld gesticht?
 
Ziektebeelden
Hoe zijn ziektes ontstaan? Wat voor effect heeft een ziekte op de mensheid? En wat voor effect heeft de mensheid op de ziekte? Wat is er gebeurd met onze genen en bloed? Wat voor effect hebben gedwongen incarnaties gehad? (Bijna uitgestorven, je gaat beseffen dat dat op meerdere momenten in de geschiedenis is geweest)
 
Moeder Maria
Het voortbestaan van haar ziel. Wat heeft ze allemaal doorstaan? Haar incarnaties en inzichten zorgen voor een immense verbetering van de wereld.
 
Vredeskinderen
Het effect van kinderen en hun spiritualiteit op de mensheid. Ook kinderen geven je belangrijke boodschappen mee in hun doen en laten, maar ook in dromen. Inclusief het pakketje stoornissen dat ze meekrijgen en hoe ze het oplossen.
 
Een wereld vol stoornissen
Iedereen is ziek, ook al denkt niemand dat van zichzelf en zijn er maar een paar die dit beseffen en die doen er alles aan om iedereen naar een hoger bewustzijn te krijgen.
 
De ziekte vertelt
De ziekte vertelt zelf over zijn doel en oorsprong.
 
De dood
Waar bestaat de dood uit? Is het iets om bang voor te zijn? Of kun je het als hulpmiddel inzetten zoals jij wilt? (Afhankelijk van vele factoren) We hebben het over de dood en niet over wat tot de dood leidt.
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
Ik had gister een huilbui wat zelden voorkomt, terwijl ik niet weet waarom + dat het niet mag (spanning hoofd)
Aan de ene kant geven hun mij de schuld hiervan en zou ik verdriet moeten hebben, het is echter hun "schuld" als je het zo wil noemen, ik denk dat ze dat merendeels zijn gaan beseffen, dus waarom is huilen nodig, dat mag vervolgens niet.
Ook daar hebben ze therapieën voor: Haptonomie ( de schuld voor anderen dragen).
Gister zoals ik al zei gebeurde dat even, ik was hun uit aan het leggen wat er gebeurde, het waren duidelijk hun opgekropte (ongeweten) emoties. Die belemmering is weg...... dat gebeurd soms als ik personen van die rang aanhaal. 
Ze hebben het "samen dragen" ze