Het is gewoon bizar, ik mocht al niet veel meer opschrijven, een paar tweets per dag gaan wel. Ik was net met een blog bezig over onze goedheilig man en ik krijg last van mijn pols, hand, stijve vingers en een band om rug en buik. Ik werd aan banden gelegd..

Om eerlijk te zijn, ik mag NIETS. Toch ga ik het voltooien, mijn levenswerk.

 

 

Zeiden ze tegen mij ook wel eens: "Die lacht alles weg". Lijk best veel op hem, met gepaste trots. 

Er zijn er die vinden hem een mafkees, het beseft volgt later... hij heeft een immense invloed gehad op de ontwikkeling van de mensheid. Zijn film "The Great Dictator" was een parodie op het gedrag van Hitler, zo heeft hij veel negatieve beïnvloedingen opgeheven. Zijn films droegen allen een waardevolle boodschap. In ieder leven was hij weer dicht bij Hitler of met hem bezig om hem zoveel mogelijk in balans te krijgen. Geestelijk én fysiek.

 

 

 

Moeder Maria is verkracht. Zo kwam Jezus ter wereld, hij was kind een kind van de Duivel. Hij zit overal tussen, dat verklaart t leeftijdsverschil tussen Jozef en Maria. Ze zou een jong meisje zijn geweest en de natuurlijke vader in de 80.

Ik hoorde n knal, dus denk dat hij doodgeschoten is.

De soldaat die hem neerschoot zou Dante Alighieri zijn. Daar heeft Mephisto een schuld aan vastgehangen, ze moest hem altijd verplicht helpen. (Gezien als Muzes en onmogelijke Liefdes). Daar komen ook verhalen vandaan zoals Dante & Beatrice (ook Moeder Maria).

 

 

Ik kijk ook met een heel ander oog naar Sinterklaas (Nicolaas van Myra).. uiteindelijk hebben we dat ook zelf betaald. Commerciële uitbuiting met zeer veel gevolgen.. het komt daar vandaan dat Sinterklaas DÉ befaamde slavendrijver is en Zwarte Piet zijn slaven, daar komt ook die opstand vandaan, niet eens de mythe, maar de persoon achter Sinterklaas zelf die zelf altijd een groot slavendrijver was, daardoor wordt de mythe ook vermengd met racisme.

Jaren geleden toen ik net met mijn ascentieproces begon hoorde ik dat als ik lief zou zijn, Sinterklaas me mijn zicht terug zou geven.. (kun je nagaan) Bijna, hij is ook bijna van mijn ademhaling af.. (hij was ook Mephisto). Als je lief bent krijgt je wat lekkers als je stout bent de roe.

Daar komt ook de Bijbelse tekst vandaan dat de Rijken arm zullen worden en de Armen rijk. Ik denk meer aan balans en gelijkheid maar oke. Als ik eens in de Bijbel lees is het tussen de zinnen door. Alles brengt wijsheid.

Bij hem is alles aan geld verbonden, zijn krachten hangen aan deze term vast. Zolang hij dat heeft zal hij handhaven (de rijkste ter wereld).

Er is vaak niet eens bewijs van zijn leven te vinden, hij schuilt zich het liefst overal achter.

 

 

 

 

De overheid bemoeit zich geestelijk zo met je financiën.. dat het vrijwel onmogelijk is om iets op te bouwen. Je bent te vrijgevochten van geest, ze kennen hun eigen effect niet.
 
Voorbeelden:
 
Vincent van Gogh verkocht 1 schilderij in zijn leven. Een brief van hem brengt nu alleen al ruim 2 ton op.
 
Rembrandt van Rijn leefde voornamelijk in schulden..
 
In principe mochten ze niet eens leven. Ze waren bezig "duivelse plannen" te zuiveren.
Het meeste behoort nu aan de overheid....kunstwerken, GGZ instellingen en verzorgingshuizen. De buit gaat naar de overheid.
De dood toont vaak pas hun investering in het leven.
 
Ik krijg het geestelijk ook mee, de gehele dag en nacht bemoeien ze zich met je, je mag NIETS, niet eten, niet drinken, niet slapen, niet bewegen (zie ook de invloed van vampieren in dit blog) als je werk zoekt willen ze je tegenhouden, als je met financiën of administratie bezig bent proberen ze alles in de war te sturen, feitelijk moet je binnen blijven en uitmergelen, want contact met mensen is ook te goed. Als je een uitkering hebt is het nog erger, je leeft zogenaamd van overheidsgeld. Ik lever wel iedere maand de helft van mijn loon in en overige verplichte belastingen en zorgverzekering. Heb vrijwel nooit een dokter nodig, want ik ben mijn eigen dokter. 
 
Bewust is dit natuurlijk niet geweten.
Ze moesten wel altijd geestelijk en fysiek in de bres springen voor ze... hun heelwording, hun krachten. Ze zien je als een uitputtelijke bron, ze willen alles van je hebben.
 
Venus zegt nu tegen me: Krijg de tering.
Dit is ook een ziel die gewoon leeft aan de zijde van een zgn prominent iemand. Wil ze een oude ziekte terughalen die we met veel moeite opgelost hebben?
 
 
 
 

 

 
01 juli 2020 18:57

Het is gewoon bizar, ik mocht al niet veel meer opschrijven, een paar tweets per dag gaan wel. Ik was net met een blog bezig [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
01 juli 2020 17:45
De wijze les van Charlie Chaplin

Toen ik echt van mijzelf begon te houden begreep ik, dat ik altijd en bij elke gelegenheid op de goede plek ben, en dat alles [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
01 juli 2020 16:52
Charlie Chaplin en werkelijke invloeden

Zeiden ze tegen mij ook wel eens: "Die lacht alles weg". Lijk best veel op hem, met gepaste trots.  Er zijn er die vinden [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
01 juli 2020 16:41
Charlie Chaplin

Zoals ik al mijn hele leven zeg, alles is periodiek.. (over problemen gesproken)     

UitsprakenLees meer..
01 juli 2020 16:28
Trollen

Wist je dat Trollen echt bestaan? Het zijn mythische wezens in je gedachtewereld, als je beïnvloedbaar bent krijg je hun [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
01 juli 2020 16:18
Sinterklaas

Ik kijk ook met een heel ander oog naar Sinterklaas (Nicolaas van Myra).. uiteindelijk hebben we dat ook zelf betaald. Commerciële [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
01 juli 2020 16:10

Moeder Maria is verkracht. Zo kwam Jezus ter wereld, hij was kind een kind van de Duivel. Hij zit overal tussen, dat verklaart [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
01 juli 2020 16:05

Ik kom steeds verder met de koninklijke familiewissel(s)! Een klus is het!  Wordt in een later stadium vervolgd.      

UitsprakenLees meer..
01 juli 2020 16:03

De Nieuwe Wereld (orde) is een GEESTELIJK Satanisch complot waar alles in verweven zit. De Illuminatie, Vrijmetselarij, Orde [ ... ]

UitsprakenLees meer..
01 juli 2020 16:00

Wat is de energie toch sterk, er gaat veel veranderen. Mensen gaan zich steeds sneller bewust worden van het "echte leven". [ ... ]

UitsprakenLees meer..

Gedreven door perfectie, volmaaktheid (7)