De eerste mens die ontstond is God en Lilith genoemd, deze was immers de voortbrenger van het Goed en het Kwaad.
Deze ontstond uit het Universum, een grote leegte die gevuld was met duisternis, het Universum zorgde voor een lichtpuntje gevuld met het Collectieve plan, ook wel als ster gezien, uit de ster werd een mens gevormd.
Deze gaf vorm aan het Universum. De zon en de maan ontstond, de Aarde met bijbehorende sterrenstelsels ontstonden, want de mens had bodem nog om over te lopen en licht om iets te zien. Ze (het Universum is vrouwelijk) vormde de natuur, ze moest dit met goede en kwade invloeden doen, ze gebruikte alles zo goed mogelijk om het nageslacht zo min mogelijk te schaden en richtte alles in om te overleven.  
Dus met de natuur ontstond onkruid, met de dieren ontstonden reusachtige en ongedierte. De pré-historie ontstond eerst om de meeste schadelijke invloeden kwijt te raken. Verdere bevindingen kun je in dit blog vinden.
 
Nageslacht ging dit gebeuren weten en dachten te helpen en te corrigeren (egocentrisme), ze werden beïnvloed omdat ze het fout hadden,  ze dachten het beter te weten. Efficiënter kon het ontstaan echter niet zijn. Mephisto werd deze genoemd, daar komt de mythe vandaan, hij kon je alles geven wat je wilde, hij was zich echter niet bewust van de schadelijke invloeden, daarmee vernielde hij onbewust levens van anderen, anders had God dat toch wel meteen zo gedaan? Door hem ontstonden hoofdzondes. Keizer Nero ontstond later (hij was ook Hitler), hij wilde God en Satan zijn, door zijn negatieve gedragingen werd hij als Satan beschouwd en hoe de mensen deze term zijn gaan interpreteren.
 
God en Lilith werden bij mensen als twee aparte personen beschouwd,  er is tot de dag van vandaag ook nog niets totaal zuiver waargenomen. Er zijn verschillende percepties gaan leven,  aparte stromingen gevormd, daarom werden ook geloven in het leven geroepen ter onderwijzing, waar ook weer eigen interpretaties aan gegeven zijn. Dit maakt het leven van deze persoon en andere personen ook zo moeilijk, iedereen bemoeid zich geestelijk met elkaar met ieder zijn eigen perceptie. Er zijn vloeken uitgesproken en rites bedacht die denkwijzes en gedragingen van mensen willen verstoren. Op welke manier dan ook, onbewust en bewust wil iedereen van de schadelijke invloeden verlost worden.
 
Alles is bedacht door mensen, door hoofdzondes zijn we elkaar ziek gaan maken. We zijn elkaar gaan verstikken en onze eigen wensen uit gaan spreken. Het beste voorbeeld vind ik nog het Weer. Iedereen wil het lekker warm hebben, wil geen vrieskou, geen regen.
Niet beseffend dat je gedachten invloed hebben en de Aarde op deze wijze uitdroogt, net als de mensen. Zo ontstaan extreme hittes en droogtes met als gevolg onweer en regen, die d.m.v. druk (behoefte) ontstaan. Ik denk altijd dat het naar de behoefte dient te zijn. Ik merk dat extremen aan het verdwijnen zijn, de extreem hete zomers en extreem barre winters gaan verdwijnen, wereldwijd. Critici beschouwen dit als een drama, het wordt anders als het was.. het klimaat veranderd, heb geduld en wacht de effecten af, sahara's en noordpolen is voor niemand goed.
 
Even een rollenspel, stel je eens voor dat je God en Lilith zou zijn, de gedachten van mensen over hun en hoe dat jouw leven zou beïnvloedden? Je dient de mythes goed te interpreteren, uit dit verhaal komt ook Magere Hein vandaan, die een eind wil maken aan het lijden van mensen in tegenstelling tot de zgn Satan die de ellende brengt en lijden wil zien door zijn eigen noodlot ontstaan (extreme nieuwsgierigheid)
Je zou ongeloofwaardig overkomen bij een deel want je bestaat niet, bij sommige mensen wordt je enorm gerespecteerd en direct herkent op de manier van: Jou ken ik ergens en ik heb geen idee waarvan. Sommige zouden al bang worden als ze je aankijken. Veel mensen geloven niet in God, dus je zou niet eens opvallen, je bent er, maar ook weer niet. Het lievelingswoordje van velen is: Godverdomme!
Gedachten van mensen hebben effect op het leven van andere mensen. Ik zie God en Lilith als de eerste persoon die leefde. Die niemand wilden belasten met ellende...
Zonder religies had deze persoon nooit geleefd, deze is trouwens altijd vrij geweest van hoofdzondes. Deze heeft zich altijd ingezet voor collectieve heelwording zonder zelfzucht met alle consessies van dien.
 
 
 
 

Laatst was ik in de sauna en nam deel aan een klankschalensessie. Ik deed mijn ogen dicht en raakte ontspannen, ik zag een beeld voor me met een grote gong in een zaal. Daar stonden dienaren bij, iemand sloeg op de gong, degene met een slechte intentie vluchtte de zaal uit,  die konden het geluid niet verdragen. Dat gebeurd met een klankschalen sessie ook, schadelijke invloeden nemen snel af. Al je negatieve beinvloedingen die je bijdraagt zijn namelijk ontstaan door gedachten van mensen. 

 

 

Ik heb Hitler gevonden in dit leven,  hij is gehandicapt, niet voorbestemd om te leven in zijn geval, geen besef van welke werkelijkheid dan ook. Hij heeft CP  (Cerebrale Parese). Hersenbeschadiging. Geen sociale vaardigheden, denkt als een kind van 7, Astma, Smetvrees en nog veel meer. Dus alles wat hij verafguisde.... Hij heeft alles gekregen wat mensen hem gegund hebben, hij werd zo gehaat. Niemand zou willen dat hij ooit nog zou gaan leven. #Karma Dat wil niet zeggen dat bij iedereen die met een zuurstofgebrek geboren is dit eraan ten grondslag ligt. Alles wat hij mankeerde wilde hij op andere mensen afschuiven. Hij werd toch weer geboren omdat dat zijn eigen strikte eis was om als mens te leven, dit komt voort uit zelfzucht. Mensen leven continu voort en er is gewoonweg geen ruimte om altijd als mens te leven, je kan ook terugkomen als plant of dier, zo raak je ook negatieve gedragingen, ziektes en stoornissen kwijt.

Hitler was ook Keizer Nero, hij die Christenen in brand stak en gebruikte als verlichting... Hij is geestelijk nog vies, fysiek is dit onmogelijk gemaakt door zijn omgeving. #kankercel

Ik denk wel eens dat uiteindelijk niemand schuld heeft aan iets door externe beïnvloedingen, hij heeft echter in de geschiedenis in de fysieke wereld wel eens gezegd,  misschien luister ik later nog wel eens naar je betoog.... Hij begreep het wel, maar had teveel macht met zijn perverse gedachten.

Je zielenleven kan uit extreme contrasten bestaan, de ene keer ben je de antichrist zelf, de andere keer het voorbeeld van Jezus, hoe bipolaire stoornissen zich kunnen ontwikkelen....

Zo kun je zien wat de gedachte van een mens voortbrengt, ik zie het zo: Als je opnieuw geboren wordt zou je van alle historische invloeden af moeten zijn. Een nieuw leven, een nieuw begin, dat is mijn doelstelling. Een onschuldig nieuw mensenleven wordt door de wraakgedachten (haat) van mensen verknalt. Zo houden we al het leed in stand. 

Dat was zijn gedachten lang geleden, ik ben wie ik ben, ook al word ik opnieuw geboren, ik hou alles bij.... een feitje, hij is bijna zuiver.  Hij veroorzaakte de vloeken en erfelijkheidsfactoren en zit nu met de gebakken peren. Hij blijft een geestelijke laster, hij moest en zou macht over mensen hebben.

Ik ben geestelijk veel bezig geweest met mensen die verbonden zijn aan duivelse contracten, ze hebben hun ziel verkocht in tijden van wanhoop en/of dat ze onder invloed waren, daardoor verkorten ze onbewust levensduren van mensen tot de dag van vandaag. Ze roepen mijn hulp in.
 
Duivelse contracten kunnen al niet meer afgesloten worden sinds de tijd van Faust. De overgebleven (vampirische) invloeden zijn bijna weg.
 
Het speelt zich alleen nog af in een externe wraakfantasie, daar wil ik mee zeggen dat hij zich er niet bewust van is. (Van niets overigens) Dit heeft hij verbonden aan de levensduur van mensen, deze vloek is bijna weg.
 
Daarom bestaan er ook negatieve erfelijkheidsfactoren, anders zou zijn deal ontbonden worden.
 
Diegene die zich in tijden van wanhoop of dronkenschap zich liet verleiden tot een duivels contract kregen waar ze om vroegen,  onbewust gingen ze andere mensen benadelen, het werd bij hun weggehaald,  levens werden verkort, de adem werd mensen onrnomen, ze kregen ziektes of obsessies.
 
Vaak gericht op de behoefte naar aandacht, liefde, geld  macht of sex. Alles wat lukte zat hij vervolgens tussen om aan zijn eigen behoefte te voldoen. Dit werd bewerkstelligt door Mephistos,  zo zet hij al sinds mensenheugenis Satan voor schut, die meteen met God ging samenwerken om tot de oplossing te komen. Yin & Yang.

Ik was bij de Kasteeltuinconcerten en keek op een gegeven moment naar het kasteel, dit beeld zag ik toen ik naar een raam keek. Er stond iemand....

Het is Maria van Brabant, ik moest weten wie ze in dit leven is, kort daarna heb ik het Kasteel bezocht en heb ik een gesprek met haar gehad, de persoon wie ze nu is. Het was een prettig en open gesprek, ik ging trots naar huis. Ze is intens verbonden met Helmond (al eeuwen). Die daadkracht!

Die actie heeft de tijd naar bevrijding weer aanzienlijk verkort. Ze is al ver met heelwording.

 

 

 

 

Speciale blogs:

Reis even mee in mijn gedachtenwereld...

 

 

26 nov 2019 21:43

Je hebt de tweeledige dood (alles is meerledig). De dood zoals deze oorspronkelijk bedoeld is kan je zien als euthanasie. [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
16 jan 2020 23:21
God en Lilith

De eerste mens die ontstond is God en Lilith genoemd, deze was immers de voortbrenger van het Goed en het Kwaad. Deze ontstond [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
29 dec 2019 15:41
Plannen; Illuminatie, De Aquarius-samenzwering, Vrijmetselarij, Jezus mythologie, Goddelijk plan en vele van die....

Ik ben al ruim 5,5 jaar bezig met het zuiveren van de "13 verzakers", deze hebben 13 families voortgebracht. God/Lilith samen [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
23 sept 2019 22:22
Incarnatie van de ziel en gedragingen

Het was al erg duidelijk dat ik geloof in de incarnatie van de ziel. We zijn met zoveel zielen,  het is onmogelijk om allemaal [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
04 aug 2019 00:46
Schepping voltooien

In ieder leven moet ik alles weer opnieuw bedenken, net of ik het zelf verzonnen heb. Het ontstaan van het universum, de [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
10 mei 2019 00:18
Totale genezing ziektes, stoornissen en gebreken

Ik denk dat iedere ziekte genezen kan worden. Dit kan bestaan uit een combinatie van medicatie en zelfreflectie, ook behandelingen [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..

Gedreven door perfectie, volmaaktheid (7)