Het universum is een grote lichte leegte gevuld met duisternis, dit zorgde even voor een twijfel of de schepping zou lukken of niet, deze twijfel werd veroorzaakt door de duisternis, dit gegeven zorgt voor de verdeling geloof en ongeloof.
 
De mens ontstond vanuit één ziel, het universum. Deze had reeds een beïnvloedde ziel. Licht en donker. Het was alles of niets.
De mens creëerde Atlantis met de mensen zo groot als een reus en uit de onmacht, uit frustratie de pre-historie.  Dit om het goede van het kwade te scheiden. Nu hebben we het over "God" en zijn "duistere zijde" ook wel Lilith genoemd. Zo verloor deze ook meteen zijn donkere zijde. De bedoeling ze uit te laten razen. Ze creëerde de hel en de hemel op aarde. De acties die uit haar leven volgden waren oplossingsgericht en dus pure noodzaak.
 
Reusachtige dieren (zwarte zielen) tegen reusachtige mensen (witte zielen). 
Onder witte zielen versta ik alle mensen, de dieren, lucht, water etc die invloeden meekregen door de pre-historische dieren. Ik denk dat er op een gegeven moment invloeden bij deze mensen terechtkwamen door de haat van de pre-historische dieren door het inademenen van een bacterie,  er was een mens die nieuwsgierig was waar deze invloeden vandaan kwamen, deze werd nog meer beïnvloed door de angst van een oerang oetang, wat werd gevolgd door een averechts effect en vervolgens haat jegens de pre-historische dieren,  hem zijn ze Mephistos gaan noemen, de "voortbrenger" van het kwaad. Hij was één van de eerste die ging kijken wat er aan de hand was na afraden van de anderen, dat zich later uitte in hoogmoedswaanzin. Als hij niet beïnvloed werd zou hij een held zijn geweest. Hij werd echter dom en naïef genoemd, het gevaar was te groot, daar ontstond weer een enorme bewijsdrang uit. 
Zwarte zielen leefden ook voort, de reusachtigen uit het pre-historische tijdperk, bacteriën en ongedierte, parasieten en lagere, kleinere vissoorten die je niet kunt eten,  piranha's e.d. wezens die het nooit gaan beseffen, die door haat voortbestaan. Mensen zijn na de zondvloed die Atlantis liet zinken ook in deze soorten geincarneerd om weer te leven en ze te zuiveren, wat zorgt voor een uitsterving van deze diersoorten. De oerang oetang kon zich verder ontwikkelen tot mens.
 
De lucht raakte beïnvloed door de woede van de pre-historische dieren, de mensen op Atlantis ademde deze in en werden daardoor licht beïnvloed,  we hebben het over een immense ballast aan negatieve invloeden. Mensen werden beïnvloed door angst, er ontstonden vetes, de ene wist het beter dan de andere. Zo ontstond hoogmoedswaanzin. De beïnvloedingen drongen verder door en reduceerde de kennis van de mensen, de ene werd jaloers op de andere, er ontstonden discussies, die dachten het beter te weten en meer beïnvloed waren (en zich onrechtvaardig behandeld voelden wat zich ging uiten in haat en jaloezie t.o.v. de minder beïnvloedde) hebben altijd een leiders-rol afgedwongen, wat gevolgd werd door haat en oorlogen. Er werd door beinvloedingen niet geluisterd naar goede adviezen, diegene die niet luisterden leiden nu de wereld, diegene die de goede adviezen gaven wordt nog steeds niet naar geluisterd en hebben het vaak slechter. 
Die het "veroorzaakt" heeft moest altijd de schuld krijgen en in twijfel getrokken worden, daar mocht niet naar geluisterd worden. 
God (Aquarius-planning, vanuit de gedachte van ieder mens, gericht op bewustzijnsverhoging) overzag het en zette geestelijke plannen uit samen met de zuivere gedachten van iedere ziel, Mephisto (geestelijke oprichter Illuminatie) wilde door zijn angst altijd per se alles weten en zien, wat negatieve beïnvloedingen opleverde in standen verheven, Lucifer (= Salomon, oprichter Vrijmetselarij) werd jaloers wat vastliep in haat, Quasimodo (=Brahman, oprichter Rozenkruisers) werd zo wanhopig door het gebeuren, die wist ter plekke niet meer waar hij vandaan kwam, maar hij wist dat hij één van de eerste was en wilde alles met beïnvloede onwetendheid leiden, dus bleef hij een geestelijke laster. Deze zogenaamde sektes zijn echter ook opgericht in opdracht van "God". Geen religie, dan deze manier. Je komt er nog wel achter waar deze zijn dwang op ingezet heeft, ze krijgt alles wat ze wilt.
 
Ze zijn ook vrijwel in ieder leven bezig met deze "verhalen", is het niet in gedachten of dromen, dan wel in geschriften of verfilmingen.
Daar komen veel mythologieën met Godenverhalen vandaan iedereen is vanuit het ontstaan een God. De haat van de pre-historische dieren zorgden voor natuurrampen, bijvoorbeeld vulkaanuitbarstingen en uiteindelijk een zondvloed die heel het eiland met inwoners wegvaagden. De zielen bleven echter voortbestaan,  de angst en woede door de onmacht kwam met hun mee.
Mensen zouden nooit voort mogen bestaan, zich niet voortplanten, niet slapen, niet eten, niet blij zijn en ga zo maar even door.
Niemand valt iets te verwijten, zonder deze start had niemand ooit geleefd maar het blijft duivels, wezens creëren die elkaar afslachten, maar de enige optie.
Hoe negatiever je bent (door ervaringen, opvoeding, omgeving, trauma's, verslavingen e.d.), hoe meer beïnvloedbaar je bent en dan draag je die haat met je mee.
 
Daarom blijf ik denk ik nog verbonden aan de pre-historie,  ze willen het verleden blijven aanhalen. De haat van de reusachtige dieren, als ze het verstand hadden gehad hadden ze geen enkel levend wezen iets gegund, de duister invloeden worden ze genoemd, mensen hebben dit gebeuren op allerlei manieren proberen te vertalen. Ze hebben ervoor gezorgd dat alles op mensen verhaald werd, dat doet gedachtenkracht. Ik denk naarmate de beïnvloedingen die ze meegekregen hebben, wordt de kern geweten, zorgen we er samen voor dat alles gezuiverd wordt. Karma.
 
Zie ook:
Dit zijn geestelijke ervaringen die tot dit verhaal geleid hebben.
Zoals je in het verloop kunt lezen, lees je hoe de mens de aap de schuld geeft, terwijl deze hetzelfde ontstaan zijn. De onderdrukking van je eigen donkere zijde, in plaats van deze te zuiveren. Mensen zijn dieren over gaan nemen. Zo werd de witte ziel beïnvloed. Ik denk dat dit gegeven een bipolaire stoornis oplevert. De ontwikkeling van de bipolaire stoornis laat je als het ware een kant "kiezen", goed of kwaad. Dat wil zeggen dat iedereen een bipolaire stoornis heeft, maar deze ontwikkelt zich niet altijd. 
 
Daar komt het idee van iemand overnemen vandaan. (Bezeten door de duivel, als je minder weerstand hebt heb je werkelijk NIETS te zeggen, je vrije wil is helemaal naar de mallemoeren) Godzijdank dat ik sterker was, ik heb het licht moeten ervaren.
 
Uiteindelijk zijn het zware concessies waar jullie aan ten deel vallen, maar goedkomen doet het, daar heb ik alle vertrouwen in, in ieder leven weer, onbewust en bewust. We zijn de schepping aan het voltooien. 
 
 
 
 
 
 
 

Speciale blogs:

Reis even mee in mijn gedachtenwereld...

 

 

26 nov 2019 21:43

Je hebt de tweeledige dood (alles is meerledig). De dood zoals deze oorspronkelijk bedoeld is kan je zien als euthanasie. [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
16 jan 2020 23:21
God en Lilith

De eerste mens die ontstond is God en Lilith genoemd, deze was immers de voortbrenger van het Goed en het Kwaad. Deze ontstond [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
29 dec 2019 15:41
Plannen; Illuminatie, De Aquarius-samenzwering, Vrijmetselarij, Jezus mythologie, Goddelijk plan en vele van die....

Ik ben al ruim 5,5 jaar bezig met het zuiveren van de "13 verzakers", deze hebben 13 families voortgebracht. God/Lilith samen [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
23 sept 2019 22:22
Incarnatie van de ziel en gedragingen

Het was al erg duidelijk dat ik geloof in de incarnatie van de ziel. We zijn met zoveel zielen,  het is onmogelijk om allemaal [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
04 aug 2019 00:46
Schepping voltooien

In ieder leven moet ik alles weer opnieuw bedenken, net of ik het zelf verzonnen heb. Het ontstaan van het universum, de [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
10 mei 2019 00:18
Totale genezing ziektes, stoornissen en gebreken

Ik denk dat iedere ziekte genezen kan worden. Dit kan bestaan uit een combinatie van medicatie en zelfreflectie, ook behandelingen [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..

Gedreven door perfectie, volmaaktheid (7)