Toen ik echt van mijzelf begon te houden begreep ik, dat ik altijd en bij elke gelegenheid op de goede plek ben, en dat alles wat er gebeurt goed is. Vanaf dat moment had ik rust. Vandaag weet ik – dit is wat men “zelf-respect” noemt.

Toen ik echt van mijzelf begon te houden erkende ik dat emotionele pijn en leed waarschuwingen waren om niet tegen mijn eigen waarheid in te leven. Vandaag weet ik – dat is wat men “authentiek” zijn noemt.

Toen ik echt van mijzelf begon te houden begreep ik hoe kwetsend het voor een ander kan zijn als ik mijn wensen opdring, terwijl ik weet dat de tijd nog niet rijp is – ook al was ik zelf deze persoon. Vandaag weet ik – dit is wat men “zelf-respect” noemt.

Toen ik echt van mijzelf begon te houden ben ik er mee gestopt te verlangen naar een ander leven en kon ik zien, dat alles om me heen een oproep tot groei was. Vandaag weet ik – dat is wat men “rijpheid” noemt.

Toen ik echt van mijzelf begon te houden ben ik er mee gestopt om mijn vrije tijd te stelen, ben ik er mee gestopt grote projecten voor de toekomst te ontwerpen. Tegenwoordig doe ik alléén dingen waar ik plezier en vreugde uit schep, dingen waar ik van houd en die mijn hart raken, op mijn eigen manier en in mijn eigen tempo. Vandaag weet ik – dit is wat men “eerlijkheid” noemt.

Toen ik echt van mijzelf begon te houden heb ik me vrij gemaakt van alles wat niet gezond voor me was – voeding, mensen, dingen, situaties, en van alles wat mij steeds weer naar beneden trok, weg van mezelf. In het begin noemde ik dit “Gezond egoisme”, maar vandaag weet ik – dit is wat men “eigenliefde” noemt.

Toen ik echt van mijzelf begon te houden ben ik er mee gestopt altijd gelijk te willen hebben, op deze wijze heb ik minder vaak ongelijk. Vandaag weet ik – dit is wat men “eenvoud” noemt.

Toen ik echt van mijzelf begon te houden heb ik geweigerd om in het verleden te leven en me zorgen te maken om de toekomst. Nu leef ik op het moment waar de dingen gebeuren, en op deze wijze leef ik elke dag. Ik noem het “perfectie”.

Toen ik echt van mijzelf begon te houden erkende ik dat mijn manier van denken mij ziek kan maken. Toen ik de kracht van mijn hart inschakelde kreeg mijn verstand een belangrijke partner. Deze verbinding noem ik de “wijsheid van het hart”.

Wij hoeven niet bang te zijn voor conflicten en problemen met onszelf en met anderen, want soms botsen zelfs de sterren op elkaar en er ontstaan nieuwe werelden. Vandaag weet ik: DIT IS HET LEVEN!

 

 

 

Wist je dat Trollen echt bestaan? Het zijn mythische wezens in je gedachtewereld, als je beïnvloedbaar bent krijg je hun streken.

Alle mensen en dieren zijn omgeven door trollen. Wellicht heb je hier zelf ook last van of je buurman of je huisdier. De beïnvloedingen gaan zeer ver.
Je kunt ze al oplopen alleen al om het feit dat je ouder wordt of als je een verslaving hebt, het kan ook simpelweg een familievloek zijn. Dat merk je vooral als je goed waarneemt wat mensen zeggen. Denk maar eens aan de onbeïnvloedde persoon, zou die echt zoiets uitkramen? Zou deze jou demotiveren in het bereiken van je doelen? Zijn die grapjes echt zo gemeen bedoeld?

Ze jennen, stalken, kielhalen en duwen je omver (evenwichtstoornissen). Ze houden je vast aan negatieve gewoontes.

 

Mensen gaan steeds bewuster worden en meer ontdekken. Ik vind de "reïncarnatie vondsten" altijd grappig. Jezus is al tig keren geconstateerd, Anne Frank en Lady Di ook al tal van keren. Het is moeilijk om alles goed te interpreteren, je krijgt er ware Hoaxen door (altijd zo geweest).

Mensen proberen altijd bij hun eigen bewustzijn te komen en gaan ervaren wie ze in een vorig leven waren, dit is verhinderd door vele plannen in de geschiedenis, de zonden en het ongeloof, dus de kans zit erin als je niet geheel zuiver bent dat ze je maar wat wijs gaan maken, voor sommige is zo'n ontdekking levensreddend. Bijv: Iemand die denkt dat deze Jezus is en zijn denkwijze (uit de mythe) gaat hanteren.. misschien was hij anders wel op het verkeerde pad terecht gekomen.
Het geeft mensen op een bepaalde manier ook zelfvertrouwen, later komen ze erachter dat ze net zo zijn maar dan met hun eigen unieke persoonlijkheid.

Lady Diana bijvoorbeeld:  andere verklaring waarom veel mensen denken dat ze een reincarnatie van haar zijn... ze moet terugkeren als mens, wat kan verklaren dat ze dat sinds toen niet meer is?
Is ze de boom der wijsheid aan het worden? Hun moeten altijd hun macht tonen.

Ben authentiek, strip de onzin!

 

 

 

We hebben op allerlei mogelijkheden hulp, hoe dichter je bij toekomstige wetenschappen komt hoe dichter je bij je toekomstige zelf komt.
Je kunt aan je toekomstige zuivere zelf denken en dat deze je hulp biedt, je voelt een sterke energie op zo'n moment, het lijkt net of je ogen meer helder worden en dat er iemand meekijkt, op dat moment kun je je eigen gewoontes analyseren, hoe ziet jouw toekomstige ik jouw huidige gewoontes?

Kun je ook met je naasten proberen (of wie je wilt), is best geinig.

Zie het als Walk-ins.. dat voelt heel apart..

 

Ik adviseer je dringend om jezelf eens goed onder de loep te nemen en dan pas anderen te veroordelen, wat je daarna niet meer doet, want dan weet je hoe jouw frustaties ontstaan zijn en dat het onmacht is van die ander! Weten=Genezen. #bewustzijnsverhoging #ZoVrijAlsEenVogeltje

 

 

01 juli 2020 18:57

Het is gewoon bizar, ik mocht al niet veel meer opschrijven, een paar tweets per dag gaan wel. Ik was net met een blog bezig [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
01 juli 2020 17:45
De wijze les van Charlie Chaplin

Toen ik echt van mijzelf begon te houden begreep ik, dat ik altijd en bij elke gelegenheid op de goede plek ben, en dat alles [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
01 juli 2020 16:52
Charlie Chaplin en werkelijke invloeden

Zeiden ze tegen mij ook wel eens: "Die lacht alles weg". Lijk best veel op hem, met gepaste trots.  Er zijn er die vinden [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
01 juli 2020 16:41
Charlie Chaplin

Zoals ik al mijn hele leven zeg, alles is periodiek.. (over problemen gesproken)     

UitsprakenLees meer..
01 juli 2020 16:28
Trollen

Wist je dat Trollen echt bestaan? Het zijn mythische wezens in je gedachtewereld, als je beïnvloedbaar bent krijg je hun [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
01 juli 2020 16:18
Sinterklaas

Ik kijk ook met een heel ander oog naar Sinterklaas (Nicolaas van Myra).. uiteindelijk hebben we dat ook zelf betaald. Commerciële [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
01 juli 2020 16:10

Moeder Maria is verkracht. Zo kwam Jezus ter wereld, hij was kind een kind van de Duivel. Hij zit overal tussen, dat verklaart [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
01 juli 2020 16:05

Ik kom steeds verder met de koninklijke familiewissel(s)! Een klus is het!  Wordt in een later stadium vervolgd.      

UitsprakenLees meer..
01 juli 2020 16:03

De Nieuwe Wereld (orde) is een GEESTELIJK Satanisch complot waar alles in verweven zit. De Illuminatie, Vrijmetselarij, Orde [ ... ]

UitsprakenLees meer..
01 juli 2020 16:00

Wat is de energie toch sterk, er gaat veel veranderen. Mensen gaan zich steeds sneller bewust worden van het "echte leven". [ ... ]

UitsprakenLees meer..

Gedreven door perfectie, volmaaktheid (7)