De totaaloplossing.
 
We hebben de dieren toch mooi getemd, naar de pre-historie gekeken.
Vind je me een beetje dierenhater als ik zeg dat dieren uit gaan sterven? Diereninvloeden maken ons ziek. Als al het kwade weg is, wat met name nog in dieren verstopt zit die mensen beïnvloeden. Tegen die tijd hebben we een zelfscheppend vermogen, dan bedenk je je dier toch...
Weet wel we leven dan vanuit de vrij wil zonder breinindoctrinatie.
Maar als de vogel hetzelfde weet als jij wil deze ook een zelfstandig mens zijn, moet je hem toch indoctrineren om zo klein te blijven. 
 
Dierlijke invloeden bevatten gif, wij moorden continu dieren uit en eten ze op. Vlees werkt ook op een negatieve manier mee aan onze gezondheid.
We eten van dieren, we drinken van dieren, we verwerken hun invloeden in medicatie die inderdaad levensreddend zijn. Of we fokken ze voor ons eigen vermaak, als huisdier. We vergeten de gevolgen van geboren om vermoord te worden versus reactie. Het leven bestaat uit actie reactie, een dier heeft net zo goed gevoel en overlevingsdrang.
 
Ken je het fenomeen van orgaan donoren? Als iemand iets afstaat heeft diegene die het ontvangt van de donor er kans op dat ze een stuk karma meekrijgen, traumatische gebeurtenissen die nog niet verwerkt zijn, hun smaak kan veranderen, hun denkwijze, herinneringen die ze zelf nooit bewust ervaren hebben, dit is met het eten van dieren net zo... 
 
In feite zijn we onsterfelijk, nu amper 100
 
Dieren zijn bedacht door Mephisto reusachtigen? Satan ongedierte?
God zuivert.. 
De ziel zuivert.. (Mens en Dier)
De veroorzakers kozen ervoor niet als dier te willen leven, zoveel mogelijk als mens. De "nadenkende" ziel is gereïncarneerd als alle diersoorten om deze te zuiveren. Die hebben allang vrijheid vergaard m.b.t. reïncarnatie wat ten goede komt aan ons leven, geen ondergang zonder zelfzucht. Altijd probleemoplossend. " Voordeel" voor hun tot die tijd? Macht. Er werd ze alleen maar gevraagd om te wachten, eerst de mens op de Aarde, het meest stabiele..... hun zelfscheppend vermogen was niet meer in tact.
 
Het begrip Schuld komt later kort, want die is er niet.
 
Wij zijn dieren over gaan nemen door in hun te reïncarneren om te zuiveren, daardoor hebben wij ook nog dierlijke karaktertrekken en omdat we ze eten.
Dus ja eigenlijk moeten dieren uitsterven, maar wij blijven ze fokken. Het vernielt alles.
 
Een lieve hond vind ik lief.
Een kat heb ik niet zoveel mee, dat is beter geworden, aaibaar nu. 
Een paard heb ik respect voor, die hebben hard voor ons gewerkt en hun vinden dat ze dat ook verdiend hebben. Ik heb nooit iets met paardenvlees gehad. Dat is een edel dier. (Volgens hem was het gewoon slavernij)
Ik vind vogels net Engeltjes, die strelen mijn oren met hun gezang. Vogels waren van oorsprong Reusachtigen (Pre-Historie). 
 
Mensen zijn geen dieren, ik heb persoonlijk altijd roofdieren gedacht, zo zijn we... die denkwijze is veranderd.
Ik ben nog de juiste verhoudingen aan het balanseren.
Als ik ziek wordt en medicatie NODIG heb zeg ik geen Nee, dat gaat me te ver. Toch geeft dit ook weer een flinke tegenreactie, medicijnen zijn agressief, dat keert terug. Terwijl we zonder dieren geen medicatie nodig hebben. Hun nemen onze vitamines af en wij denken hun nodig te hebben om te overleven. Het vertrouw in onszelf is weg.
Als het trouwe huisdier, de hond honger krijgt nadat je iets overkomen is eet deze je ook op. Als het niet anders kan zei hij. Dat is overlevingsdrang.
 
Ik ga ook E nummers in producten proeven. Deze komen ook van delen van dieren. Hoe ver ga ik? Deze invloeden zitten diep in de maatschappij geïntegreerd. Het staat in de schijf van 5, iedere dag vlees eten. 
Shampoo's en cremès bevatten dierlijke elementen voortgekomen uit moord. Ze werken in op je hormonen. Ik wil je niet bang maken maar dit is de waarheid, als we aan zelfreflectie gaan doen kunnen we onze psyche zuiveren. Dan gaan we het echte verschil zien tussen goed en kwaad.
 
Ik zag in de vitrine bij de slager een varkensbil van een levend varken liggen en de kip voor ogen die op mijn bord lag, zover ging dat bij mij (middels helderzien).
Mijn smaak ging veranderen, het werd steeds minder lekker.
 
Een dier waar op getest wordt voor wetenschappelijke doeleinden wordt in het volgende leven mogelijk ook weer een mens mét deze resterende invloeden.
 
De dieren waren allang niet meer boos op mij, ik gun hun een goed leven en zit even vast in dwang, dus overmacht. hun gingen ook ervaren wat ik ervaar, ze merkten de dwang hierachter, ze gingen in mijn gedachtenwereld meewerken aan de oplossing. Ik gun dieren het beste leven dat ze kunnen krijgen, hun zorgde voor een heerlijke smaak aan mijn vlees en vis tot de dwang weg was. Het was een proces en alles ging weg. Zo ben ik een echte veganist aan het worden. Stel je eens voor geen dierenindustrie meer, geen tientallen varkens in een vrachtwagen op weg naar het slachthuis, de uitbuitingen van mensen vaak in deze industrieën, het klimaat dat erop vooruitgaat. Onze gezondheid.
 
Het eten van dieren heeft invloed op smaak, reuk, hart, organen, gehoor, seksualiteit (verminderde lust), voortplanting, verslavingsgevoeligheid, mobiliteit, zonden kunnen vat krijgen, je bent immers beïnvloedbaar. Waarnemingsvermogen reduceert, spieren, botten, keel, slokdarm en maag worden aangetast.  Verslaafd zijn aan dieren houdt ook het stoppen met andere verslavingen tegen.
 
Moord en geweld is normaal geworden.
 
God had een plan waar Mephisto ineens niet meer in geloofde. Hij begon zijn eigen plan, machtsovername van God, sluw en wreed, allesbehalve slim dit leidt tot een natuurramp. Satan had nooit een plan, die haatte mensen door zijn opgelopen beïnvloedingen, die deed maar wat, dat was een sexist en een sadist. 
God probeert altijd zwaar belaagd zijn onderbroken plan te hervatten en de plannen voort te zetten, de natuurlijke mens, puur, zonder zonden met hun eigen zuivere vaardigheden. Om een lang verhaal kort te maken "Apartheid ontstond". God kreeg de schuld, die zag liever de pure mens zonder indoctrinatie, een dreamer werd gezegd, een gek, een mafkees, een zwever, wat die allemaal genoemd is. 
 
God plantte zich voort, ook Mephisto en Satan, dit werden grote families met verschillende zienswijzen en beïnvloedingen.
 
Dat zijn zielen die voor het ontstaan van de mensheid al ruzie kregen.
God wilde op Aarde komen en werd Mens.
Mephisto wilde op Aarde komen en werd Dier.
Satan wilde op Aarde komen en werd Ongedierte (Megafestijn).
Hun zelfscheppend vermogen was niet meer in tact.
Maar een ziel is een ziel met dezelfde potentie.
 
Ik blijf er vanuit gaan dat de ziel van één ieder van nature zuiver is, sommige diep ingepakt.
Ik wil niemand dwingen om ergens mee te stoppen, ik vraag je alleen hierover na te denken en naar je eigen ziel te gaan luisteren, dan gaat eerst de ongeweten dwang weg, we krijgen vernieuwende ideeën en dan gaat je smaak veranderen. 
Er ontstonden verhalen over een dag des oordeels, mensen zouden het hier nooit mee eens zijn. Bullshit natuurlijk, iedereen is geïndoctrineerd en is er stellig van overtuigt dat ze doodgaan, dát hebben we gecreëerd. 
 
We zijn tevreden met een kannibalen bestaan ( moord en geweld is oké), we worden tegenwoordig amper 80, onze vaardigheden zijn geslonken naar een minimum.  De natuur moppert. De lucht wordt steeds onaangenamer. We denken dat we niet meer zonder dieren kunnen, moord verbasterd ons denkvermogen en laat ons heel cru gezegd massaal zelfmoord plegen.
 
Zullen we dezelfde richting op gaan kijken? Een betere wereld maken waar al het leven heilig is? En jaaaaaa, dat kan! Ik doe mijn best, jij ook? 

PS. Als we onze ziel zuiveren, zuiveren we ook het Universum en de daarbij behorende planeten, vaardigheden nemen toe. Wat een mens allemaal kan, velen helaas nog ondergedompeld in ongeloof. Je wordt aangevallen in deze autistische maatschappij als je dit laatste stukje alleen al vertelt. De waarheid... 

All lives matter!

 

 

 

 
13 sept 2020 18:16
Toast met pasta en boerenkool (Vegan)

Dit is een lekker en simpel recept, veganistisch (vegetarisch en dus ook alles biologisch!) Veganistisch wil zeggen zonder [ ... ]

Powerfood, Fruits & DrinksLees meer..
10 juni 2019 00:09
Zeekraal

Sinds kort heb ik zeekraal in mijn tuintje, een ware delicatesse en erg gezond. Zeekraal groeit normaal aan zee. Het beste [ ... ]

Powerfood, Fruits & DrinksLees meer..
26 apr 2019 15:51
Paardenbloem

Een paardenbloem heeft een sterke medicinale werking. Gratis en zeer effectief. ik vond het jammer als je dit niet zou weten. [ ... ]

Powerfood, Fruits & DrinksLees meer..

Gedreven door perfectie, volmaaktheid (7)