De vete om macht wat betreffende mannen of vrouwen heeft niet alleen de psyche van vrouwen aangetast, maar ook de genen van mannen en vrouwen veranderd.  Dit veroorzaakt o.a. kanker... tevens meerdere ziektes, stoornissen en negatieve emoties zoals minderwaardigheidscomplexen,  degene die het veroorzaakt hebben ontvangen het ook weer terug, begrijp je de vicieuze cirkel? Óók om dit gegeven worden mannen geboren die eigenlijk vrouw zouden zijn.
 
Dus als je bijvoorbeeld als man (en andersom) teveel vrouwelijke genen bij hebt verstoort dit je immuunsysteem. Het draait allemaal om zelfacceptatie hoe moeilijk het je ook gemaakt wordt.
 
Snap je nu waarom ziektes als kanker collectief zo lastig op te lossen zijn? Het is ontstaan door haat maar elkaar.
 
 
 
 

Griepbehandeling. Nieuw!
Bent u verkouden of grieperig? Zitten uw spieren vast of heeft u last van een slijmbeursontsteking? Massage is niet passend op deze momenten, dan is deze behandeling perfect voor u. De behandeling is een combinatie van Reiki en bedekking van uw lichaam met warme balsem doeken. Het verlicht de ademhaling en verruimt de luchtwegen. Het stimuleert de bloedsomloop. Het werkt zeer rustgevend, slijmoplossend en verfrissend. Een heerlijke oppepper! De behandeling duurt een half uur.

 

 

 

 


Gedreven door perfectie, volmaaktheid (7)