Ik heb het bewust een Almanak genoemd,  jouw geestelijke staat door alle tijden heen. Je ziel bestaat voort, je hebt niet alleen met problemen uit dit leven te maken, maar ook met vorige reïncarnaties. Erfelijkheidsfactoren en zielensmetten ( een mooi woord voor vloeken en rites die gebruikt zijn waar jij deel van uitmaakte). Karma wordt dit ook wel genoemd. Positief en negatief. Zelfreflectie doet wonderen. 

Iedereen heeft onbewust ziektes en stoornissen bij zich....

Dit blog wordt voortdurend uitgebreid en aangevuld, een ziekte of stoornis is zoveel ledig.. Ik zie het graag vanuit de kern. Benader je het op die manier verwijder je de kern en vergruist de rest met de tijd... Ik hoor over een bepaalde aandoening en de oorzaak ga ik horen of zien.

Ziektes en stoornissen worden altijd veroorzaakt door ervaringen, uitgesproken rites, verwensingen.  Alles is ontstaan door gedachtes van mensen. Zo wordt het ook opgelost.
De fundering van alle negatieve emoties is angst.
Ziektes en stoornissen zijn onverwerkte trauma's:
 
Abces
Een abces kan duiden op spirituele onderdrukking. Eigenlijk is de tijd er nog niet rijp voor, het zou complicaties meebrengen, maar je wilt het zo graag. (Spiritueel is meer van het leven gaan begrijpen.. de dingen die je waar kunt nemen en niet, maar wel bestaan en dus invloed op je hebben, op de mensheid, de genetische wereld...)
 
ADD  schedelbreuk
ADD komt door een schedelbreuk, er zijn 2 botjes verschoven t.h.v. je hypofyse , dit kan komen doordat je in een vorig leven op je hoofd gevallen bent. Bijvoorbeeld miljoenen jaren geleden als aap uit een boom gevallen. 
Daar kan ook de angst voor vallen komen, wat kan zorgen voor lichte evenwichtstoornissen. Hier komt vaak een inwendige tijdsdruk bij kijken.
 
ADHD: De kern
Iemand die ADHD heeft kan de tijd niet goed plaatsen. Diegene heeft bijvoorbeeld 5 minuten om iets te doen, maar ervaart de tijd als 2 minuten. Daar wordt diegene druk en gehaast van en gaat sneller praten.
Dat is met iedere bezigheid zo, diegene geeft zichzelf ook niet de tijd om te ontspannen, die is als het ware voortdurend gestrest.
 
Autisme
Dit komt voort uit overlevingsdrang.. je hebt je eigen plan met jezelf, niets mag daar vanaf wijken. Je hebt je eigen stricte structuur, dit ga je vaak pas beseffen als je resoneert met je eigen plan. Alles wat je doet heeft een doel. Alles is gericht op je eigen heelwording, het welzijn voor het collectief geheel neem je daarin mee. Zo'n plan wordt je geestelijk moeilijk gemaakt, volharden en vooral zo doorgaan! Jouw moeite wordt zeer goed beloond! Geduld is een schone zaak. Je hebt een concreet tijdsplan uitgestippeld, maar ergens heb je een minderwaardigheidscomplex, je bent bang om de controle te verliezen. Deze stoornis is gebaseerd op angst.
 
Beroerte 
Bij een beroerte denk ik aan de mythologie van Hektor.
De man die achter een strijdwagen gebonden werd en de stad rondgesleurd werdt. Ervaringen blijven achter in ieders gedachtewereld.
 
 
 
Binnenvetter, opgekropte emoties
Deze emoties zijn niet van jezelf, je hebt zelf alles al geplaatst.
Daarom worden ze opgekropt en verdrongen,  het zijn emoties die je oppikt van anderen door een kwetsbaarheid. Bijvoorbeeld een verslaving of (ongekend) trauma.
Soms wordt het even teveel en dat kan voor een uitbarsting zorgen, het kan je hoofdpijn (psyche pijn) of ademhalingsproblemen bezorgen, vaak waar de kwaal vastzit.
 
Bipolaire stoornis
De dualiteit van de mensheid, de balans tussen goed en kwaad.
Iedereen heeft ook deze stoornis bij, of deze zich ontwikkelt ligt aan je ervaringen. 
Het is een stoornis die teruggaat naar je ontstaan (miljoenen jaren geleden).
Je bent ontstaan vanuit het goede en het kwade (Yin & Yang) op het moment dat deze zich ontwikkelt door trauma's en/of verslavingen krijg je geestelijk de vraag: Behoor je tot het goede of het kwade?
Jouw beinvloedingen en je inzet bepalen vaak welke kant je op gaat.  Luister je naar de negatieve stemmen of de positieve?
Word je een psychopaat of een wereldverbeteraar? Alles wat je ervaart is echt mogelijk. Kijk naar Hitler en mij... hij wilde er ook uitkomen, maar de negativiteit overheerste, wat zorgt voor een verkeerde perceptie i.p.v. begrip voor iedereen.
 
Concentratievermogen
Op het moment dat het concentratievermogen weggetrokken wordt, wordt je aandacht naar het probleem, naar de niet waarneembare interactie van dat moment geleid. Je bent iets op een hoger niveau op aan het lossen. 
 
Continu stemmen horen.
Dit is het "zenuwpraten" van de duivel,  althans hoe hij gezien werd, het is een collectief verhaal geworden,  waar hij de schuld van kreeg, ga hem begrijpen en het verdwijnt. Iedereen is beïnvloed. Hij wil je iets vertellen en helpen, maar wordt voortdurend tegen gehouden, we willen allemaal hetzelfde,  leven.....
 
Diabetes
Mensen met diabetes hebben vaak geen gevoel in hun voeten, dit kan erop duiden dat hun voeten in een vorig leven afgezet zijn. (Vaak de grove wijze, afgehakt) . Dit is een onbewust trauma. 
 
Dyslectie
Dit kan duiden op het feit dat je in een of meerdere vorige levens een goede schrijver bent geweest, in dit leven zal je vast nooit met plezier een pen aanraken. Je concentratievermogen wordt verminderd bij het lezen,  je kan er geen zin in hebben of zelfs hoofdpijn van krijgen.
Dit gaat vaak gepaard met innerlijke onmacht en woede. Je ziel overwint het toch.. het zijn lange processen. 
 
Evenwichtstoornissen (vallen, instabiele mobiliteit)
Ergens ben je kwetsbaar,  je kunt het interpreten als dat je door iemand geestelijk geduwd wordt. Wat zit je dwars? Heb je vijanden en waarom? Aan de ene kant wordt je geduwd en aan de andere kant word je opgevangen.  Alles is gebaseerd op trauma's, in dit leven en vorige.
 
Fibromyalgie 
Dit duidt vaak op kenmerken van Narcisme en Luiheid (geen onkunde of onwil) en Hebberigheid (Hoofdzondes). Het isoleert je van je omgeving,  het meeste wordt je aangedaan door (onwetende of niet  beseffende) historische negatieve gedragingen. Het zijn veelal wraakacties. Het isoleert je van je vertrouwde omgeving en werkelijke idealen. 
 
Grote Neus
Weet je waar een grote neus op kan duiden? Dat je vaak ongevraagd je neus in andermans zaken gestoken hebt, veelal in de geschiedenis, toen heb je een stomp op je neus gekregen.
 
Hypochondrie 
Je bent al zover in je heelwordingsproces, je hebt al zoveel leed gedragen dat de negatieve beïnvloedingen ervoor zorgen dat je DENKT dat je van alles mankeert, maar je bent er bijna, je hebt bijna alles overwonnen, de laatste loodjes.... 
 
Kanker is ontstaan door de haat in de wereld.. een contradictie in het x- en y chromosoom.  De mannelijke en vrouwelijke genen. Mensen met een dwangstoornis genezen vaak minder snel van kanker.
 
Ouderdom
Volgt..
In deze ziekte wordt veel vastgehouden, processen worden vertraagd.
 
Pensioen: In een zwart gat vallen.
Mensen zijn gewoontedieren. Na jaren van hard werken verliezen ze hun structuur. Het speelt mee dat Hitler vond dat mensen die niet werken waardeloos zijn. Gedachten van andere mensen kunnen gedragingen beïnvloeden. Je kunt je hier heel goed op voorbereiden.
 
Sexverslavingen stammen ook af uit het apentijdperk (Satyrs). De dwang om voort te planten en macht te verkrijgen, alles gebaseerd op overlevingsdrang. Het woord "verlangen" wordt vaak verkeerd geinterpreteerd, deze mensen vertalen alles naar sex, deze aandoening zorgt ervoor dat andere mensen geen verlangens meer mogen hebben. Op welk vlak dan ook. Alles draait om begrip en alles in balans zien.
 
"Spontane" blauwe plekken
Ik denk dat dat niet kan.
Dit zijn evenwichtig stoornissen, waardoor je aangetrokken wordt tot materiële voorwerpen.
De gebeurtenis vergeet je vaak,  want je wil geen pijn ervaren.
 
Wiegendood
Dit kan verschillende redenen hebben. Het kind heeft ernstige ziektes of gebreken, het leven zou ondraaglijk voor hem of haar zijn, maar de kinderwens van de ouders was te sterk. Het kan ook zo zijn dat het kind een veroorzaker van wereldleed gaat zijn. Dit zou niet voorkomen kunnen worden, want dat zou natuurlijk eerste keus zijn. Het leven bestaat uit keuzes,  wat ieders allerhoogste goed dient. Iedereen heeft recht op leven, maar niet op andere levens ontnemen. 
 
Mensen beseffen vaak niet wat voor invloeden ze verspreiden door negatief denken en onverwerkte trauma's. 
Hoe gezonder je denkt hoe meer invloed je hebt op collectieve heelwording.  Sommige noemen dit een alternatieve denkwijze.. ontstaan vanuit onwetendheid
Mijn hoop is gevestigd op de overlevingsdrang van de mens en de overheid die hierop anticipeert. Nu gaan ze nog uit van wat het oog en gemiddeld verstand kan waarnemen. 
Ik ben blij met de keuzes mindfullnes en zelfreflectie (groepstherapie) in het zorgpakket .
Het probleem zit vaak nog bij mensen die denken alles te weten, volmaakt gezond te zijn, rijk te zijn, maar nog zoveel laster in hun onderbewustzijn bij zich dragen, wat alleen door een (onzelfzuchtige) energetisch therapeut ontdekt kan worden.
 
 
 
 
 
 

Gedreven door perfectie, volmaaktheid (7)


 

 

 

Speciale blogs:

Reis even mee in mijn gedachtenwereld...

 

 

05 nov 2019 18:04

Weet je wat opvallend is, mensen die in de zorg werken, dokter, chirurg, verzorg(st)er, masseur, medewerker in de verslavingszorg [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
02 nov 2019 23:09

Ik neem weer even als voorbeeld Hitler, hij heeft ook weer een volgend leven als mens, die zich niet bewust is van zijn verleden [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
26 okt 2019 20:55

De Illuminatie en De Orde van de Kouseband waren sektes die gericht waren op een perfecte wereld hoe deze door hun geïnterpreteerd [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
28 sept 2019 21:53
Plannen; Illuminatie, De Aquarius-samenzwering, Vrijmetselarij, Jezus mythologie, Goddelijk plan en vele van die....

Ik ben al ruim 5,5 jaar bezig met het zuiveren van de "13 verzakers", deze hebben 13 families voortgebracht. God/Mephistos [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
23 sept 2019 22:22
Incarnatie van de ziel en gedragingen

Het was al erg duidelijk dat ik geloof in de incarnatie van de ziel. We zijn met zoveel zielen,  het is onmogelijk om allemaal [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
16 sept 2019 06:51
Kasteeltuinen

Ik was bij de Kasteeltuinconcerten en keek op een gegeven moment naar het kasteel, dit beeld zag ik toen ik naar een raam [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
12 nov 2019 19:46
Almanak ziektes en stoornissen (je ervaringen door de tijd heen)

Ik heb het bewust een Almanak genoemd,  jouw geestelijke staat door alle tijden heen. Je ziel bestaat voort, je hebt niet [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
25 juli 2019 21:57

Ik begin altijd met vertrouwen en respect als ik iemand ontmoet, dat kun je behouden of afbreken, dat is niet naïef, maar [ ... ]

UitsprakenLees meer..
04 aug 2019 00:46
Schepping voltooien

In ieder leven moet ik alles weer opnieuw bedenken, net of ik het zelf verzonnen heb. Het ontstaan van het universum, de [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
05 juni 2019 23:13

In de fysieke wereld kennen we geen hemel en hel. Iemand die sterft keert meteen weer terug en begint aan een nieuw leven.   Het [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
23 mei 2019 21:44

Over levensduur gesproken, als je positief bent naar elkaar toe, verleng je het leven van elkaar, ben je negatief verkort [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
14 juni 2019 19:40
De 7 hoofdzonden + 7 deugden

Stel... dat managers van een organisatie hebberig en geestelijk autoritair zijn.... Wist je dat dat de kans op criminaliteit [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
10 mei 2019 00:18
Totale genezing ziektes, stoornissen en gebreken

Ik denk dat iedere ziekte genezen kan worden. Dit kan bestaan uit een combinatie van medicatie en zelfreflectie, ook behandelingen [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
10 mei 2019 00:16
De dualiteit van de mensheid: mijn bewustwordingsproces

Het begon met Godin Isis en moeder Aarde die me vertelde hoe het met de mensheid en aarde gesteld was en wat we eraan konden [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
13 mei 2019 18:09
Geld & Vrijheid: Salarissen in alle bevolkingslagen

Mijn "Luchtdiscussie" is nu de salarissen. gekeken naar leiders, van president, koning, minister-president, burgemeester, [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
08 sept 2019 20:02
De helende werking van muziek

Muziek ondersteunt genezing en het ontwaken van je eigen ware gevoel.
De muziek wordt afgestemd naar je persoonlijke situatie. [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..
19 jan 2019 23:07

Praktijkervaring en levenservaring doen er in deze maatschappij niet toe, een certificaat wat in de praktijk nog niets aantoont [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
19 sept 2019 18:47

Ik heb nooit vis gelust, de laatste jaren wat meer, met name witte vis, vooruit en zalm. Niemand staat eigenlijk ooit stil [ ... ]

Gezondheid en heelwordingLees meer..