Je kan je inschrijven voor een week in een mooi dorpje tussen de wijngaarden in de omgeving van de Bourgogne in Frankrijk in de nabijheid van Beaune.
 
 
  
Deze week zal in het teken staan van het herontdekken van je ziel, het optimaliseren van je gezondheid, je bent in die week actief bezig met jezelf.
 
Je gaat die week de confrontatie aan met jezelf, Wie ben ik? Wat kan ik? Hoe haal ik het beste uit mezelf? Deze wetenschappen hebben effect op het verdere verloop van je leven.
Laat jij je ziel nog beledigen of ga jij voor een optimaal resultaat?
 
We gaan met minimaal 4 personen en maximaal 8 personen.. Het wordt een leuke afwisselende week waar je 2 behandelingen per persoon krijgt, waaruit je kan kiezen tussen Massage of Reiki. 
Gedurende de week mag je vrijwillig deelnemen aan 5 workshops of desgewenst genieten van de rust. Je hebt altijd iemand om mee te praten of ideeën uit te wisselen.
 
Workshops (Iedere dag bestaat uit een workshop):
 
 • Gezonde voeding en leefstijl (Weet wat je eet. Hoe eet je lekker, niet te duur, maar toch gezond. Kom achter de minder geweten schadelijke effecten.) 
 • Zelfreflectie emoties, doorzie de psyche van de mens (Ontdek je valkuilen en krachten, hoe maak je jezelf beter? Ontdoe jezelf van ziektes, gebreken en verslavingen.)
 • Zelfreflectie verkeerde gewoontes (Wat voor effect hebben ze en hoe elimineer je deze?)
 • Mediteren (Gedachten trainen, wat denk jij en wat wordt beïnvloed door externe factoren? Jij bent de heerser van jouw geest, lichaam en ziel!)
 • Ontdek je ziel: Historie, wat voor invloed heeft de historie gehad op je psyche en dus levenstijl, waarom ben je zoals je bent? Alles is vanuit historisch oogpunt te herleiden. Wat heb je al overwonnen en wat moet je nog overwinnen? Creëer inzicht in jezelf. 
 
Onderdeel van het programma zal ook zijn:
 
 • Wandeling door de prachtige omgeving met zijn eigen karakteristieke bezienswaardigheden, een historische trip in deze schitterende omgeving (Wat is het effect van de historie op ons leven?)
 • Bezoek aan authentieke Franse markt (Verken de traditonele levenswijze van de Fransman en het feit waarom ze zo autoritair zijn in gedrag en opvoeding.)
 • Zwemmen in natuurwater (ontdek de helende kracht van water)
 • Wijnproeverij
 
Het dorp waar we heen gaan kent maar een paar honderd inwoners, we gaan naar een ruim huis waar je je eigen slaapkamer tot beschikking hebt en met volop ruimte om je even terug te trekken in een vertrek of even lekker alleen te zijn in de grote achtertuin of voor op het ruime terras. Of je gaat even met een lekker wijntje voor de open haard zitten.
 
Je kan 24 uur per dag op iemand terug vallen. In de ochtend wordt het ontbijt perfect voor je verzorgd met iedere ochtend verse croissants, in de loop van de ochtend heb je tijd voor een behandeling of je neemt even je eigen tijd. In het begin van de middag lunchen we samen en vervolgens mag je deelnemen aan een workshop of uitje. In de loop van de avond dineren we samen, het eten zal volgens de opgedane kennis zijn, lekker en gezond, je leert namelijk de andere kant van voeding kennen, de geneeskrachtige werking.. . Want de hele week staat in het teken van je gezondheid en bewuste keuzes maken, je eigen vrije wil doet er toe! Erken dat. Hoe richt jij je leven in en hoe haal jij het maximale uit je leven in optimale gezondheid? Hoe ontdoe je je van de huidige dwang van de maatschappij? Je leert hoe je optimaal kunt relativeren en je eigen kracht kunt (her)ontdekken, want dan pas neem je je eigen verantwoordelijkheid en ben je op je best. Je hebt te doen met de dwang van de leider van het land, de dwang van je manager, de dwang van je collega, de dwang van je leraar, de dwang van je ouders, de dwang van je vrienden, wie heeft de juiste perceptie? Ontdek dat, creëer je eigen absolute waarheid en je bent er! Als je dat allemaal loslaat en de waarheid gaat zien, dan heb je pas optimaal resultaat, dat werkt mee aan je eigen heelwording, maar ook aan die van hun, je doet wat je moet doen, gekeken naar het welzijn van de mens,
 
Je hebt ook de mogelijkheid om i.p.v. een week voor een midweek of weekend te kiezen, deze zullen wat intensiever zijn gezien de kortere duur, maar zeker zo effectief. Jij gaat naar huis met een rustig hoofd met volle nieuwe concrete ideeën!
 
Toen ik over de plaats hoorde kreeg ik het gevoel dat er vroeger hele mooie dingen gebeurd zijn in het kader van heling. Ervaringen bevestigden dat. Mensen die weer zin kregen om dingen te ondernemen, mensen die helemaal opleefden in deze omgeving, die fascinatie die ik mocht ervaren! Dit samen met mijn kennis en kunde zal een unieke ervaring teweeg brengen.
 
Kosten
 
Weekend:  375 euro
Midweek: 625 euro
Week: 1450 euro
 
Bij de prijs inbegrepen zit:
 • 24-uurs begeleiding
 • Vervoer (heen en terug)
 • Verblijf
 • Eten en drinken
 • Workshops
 • Behandelingen
 • Persoonlijk rapport naar aanleiding van de bevindingen
 
Data waar je je voor in kunt schrijven:
 
Week:  8 - 15 juni
 
Je kan je inschrijven middels het contactformulier, de reis gaat door met een minimaal aantal van 4 deelnemers en met een maximum van 8 deelnemers.
 
 

Overzicht van gedrag, ziektes, stoornissen en kanshebbers.
In ontwikkeling

 

BehandelingenLees meer...

Gesprekstherapie online middels webcam. 
In ontwikkeling

 

BehandelingenLees meer...
Ga je mee naar Frankrijk? De grote

Je kan je inschrijven voor een week in een mooi dorpje tussen de wijngaarden in de omgeving van de Bourgogne in Frankrijk in de nabijheid van Beaune.        Deze week zal in het teken staan van het herontdekken van je ziel, het optimaliseren van je gezondheid, je bent in die week actief bezig met jezelf.   Je gaat die week de confrontatie aan met jezelf, Wie ben ik? Wat kan ik? Hoe haal [ ... ]

BehandelingenLees meer...
Bedrijfscoaching

Optimalisatie van uw bedrijf inclusief medewerkers.
Meer info volgt..

BehandelingenLees meer...
Kindercoaching

Wat als uw kind meer voelt of ziet dan een ander? Of stemmen hoort. Hier moet u altijd voorzichtig mee zijn, het kan goed of slecht zijn. Sommige kinderen en met name kinderen tot 7 jaar zijn meestal gevoelig voor het onaantastbare. Het ligt vaak aan de opvoeding of dat zich doorontwikkeld.   Dan ligt het ook nog aan de levenstijl en erfelijke invloeden of ze gevoelig zijn voor negatieve beinvloedingen. [ ... ]

BehandelingenLees meer...
Total Recall (intensief behandelprogramma)

Dit is een intensief behandelprogramma waar al mijn geboden diensten in terug komen. Na het intakegesprek kunnen we een effectief traject beginnen naar je eigen persoonlijke behoefte waarbij het optimale uit jezelf gehaald wordt.
Dit kan bijvoorbeeld wekelijks zijn of maandelijks, net naar wat je nodig hebt.
Je traject kan samengesteld worden met verschillende behandelingen.

BehandelingenLees meer...
Regressie

Karma-cleaning...

De behandeling regressie is een zeer goed middel om uzelf te analyseren door een duik in uw verleden te nemen.
Gewoontes, onverwerkte emoties, vastgeroeste overtuigingen, karaktertrekken gaat u op een andere manier bekijken, begrijpen en herplaatsen.

U kunt dit op verschillende manieren benaderen, door te kijken wat u in dit leven meegemaakt heeft en daar goede manier voor zien te [ ... ]

BehandelingenLees meer...
Coaching

Uw leven bekijken en opnieuw herstructureren. 

Heeft u al eens goed over uzelf nagedacht?
Wat zijn uw goede en negatieve eigenschappen? 
Wat zijn uw doelen? Heeft u uitgevoerd wat u zou willen doen?  Zo niet, wat belet u?

We zijn inmiddels al zover, dat ik daadwerkelijk geloof dat wat mis gaat, aangedaan is en pure dwang is. U probeert zich nu los te maken van de negatieve invloeden die van uw leven [ ... ]

BehandelingenLees meer...
Psycho behandeling - Trauma healing

Bij de psychische behandeling benader ik uw gedrag en overtuigingen op een andere manier.
U hoort mensen vast wel eens zeggen: Zo ben ik nou éénmaal. Zo is mijn karakter. 
Dat is zo'n vastgeroeste overtuiging die ik graag samen met u sloop.
Een karakter is aan verandering onderhevig door levenservaring. U leert dagelijks nieuwe dingen. U maakt nieuwe dingen mee, doet nieuwe indrukken op. Mensen vertellen [ ... ]

BehandelingenLees meer...

Gedreven door perfectie, volmaaktheid (7)