Wat als uw kind meer voelt of ziet dan een ander? Of stemmen hoort. Hier moet u altijd voorzichtig mee zijn, het kan goed of slecht zijn.
Sommige kinderen en met name kinderen tot 7 jaar zijn meestal gevoelig voor het onaantastbare. Het ligt vaak aan de opvoeding of dat zich doorontwikkeld.
 
Dan ligt het ook nog aan de levenstijl en erfelijke invloeden of ze gevoelig zijn voor negatieve beinvloedingen. Dit kan zich op veel manieren uiten, een futuristische blik (ze komen van een andere planeet), mooie dromen of nachtmerries. Maar het kan zich ook verder uitbreiden naar vaak niet te begrijpen stoornissen of tics. Rare gewoontes of onhandelbaarheid.
 
Veel ouders kunnen hier niet goed mee omgaan, ze mogen het nog niet begrijpen. Het is geen onwil maar uw eigen ervaringen, emoties en ongewilde overtuigingen houden dit nog tegen. Hierdoor kan een kind zich slecht begrepen voelen en in een isolement raken of het uit zich op latere leeftijd. Ik help uw kind alles te kunnen plaatsen en reëel te laten zien. Ik begrijp wat uw kind meemaakt.
 
Moet u zich zorgen gaan maken? U mag altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Zorg voor een stabiele basis voor uw kind, daar heeft hij of zij de rest van zijn leven profijt van!
 
De behandelingen mogen ook plaatsvinden in uw eigen vertrouwde thuisomgeving. Deze kan uit verschillende behandelingen bestaan. Gesprekken, therapeutisch tekenen en schilderen of een massage. 
Geen hocus pocus, maar een daadkrachtige benadering gericht op analyseren en oplossen.
 

Overzicht van gedrag, ziektes, stoornissen en kanshebbers.
In ontwikkeling

 

BehandelingenLees meer...

Gesprekstherapie online middels webcam. 
In ontwikkeling

 

BehandelingenLees meer...
Ga je mee naar Frankrijk? De grote

Je kan je inschrijven voor een week in een mooi dorpje tussen de wijngaarden in de omgeving van de Bourgogne in Frankrijk in de nabijheid van Beaune.        Deze week zal in het teken staan van het herontdekken van je ziel, het optimaliseren van je gezondheid, je bent in die week actief bezig met jezelf.   Je gaat die week de confrontatie aan met jezelf, Wie ben ik? Wat kan ik? Hoe haal [ ... ]

BehandelingenLees meer...
Bedrijfscoaching

Optimalisatie van uw bedrijf inclusief medewerkers.
Meer info volgt..

BehandelingenLees meer...
Kindercoaching

Wat als uw kind meer voelt of ziet dan een ander? Of stemmen hoort. Hier moet u altijd voorzichtig mee zijn, het kan goed of slecht zijn. Sommige kinderen en met name kinderen tot 7 jaar zijn meestal gevoelig voor het onaantastbare. Het ligt vaak aan de opvoeding of dat zich doorontwikkeld.   Dan ligt het ook nog aan de levenstijl en erfelijke invloeden of ze gevoelig zijn voor negatieve beinvloedingen. [ ... ]

BehandelingenLees meer...
Total Recall (intensief behandelprogramma)

Dit is een intensief behandelprogramma waar al mijn geboden diensten in terug komen. Na het intakegesprek kunnen we een effectief traject beginnen naar je eigen persoonlijke behoefte waarbij het optimale uit jezelf gehaald wordt.
Dit kan bijvoorbeeld wekelijks zijn of maandelijks, net naar wat je nodig hebt.
Je traject kan samengesteld worden met verschillende behandelingen.

BehandelingenLees meer...
Regressie

Karma-cleaning...

De behandeling regressie is een zeer goed middel om uzelf te analyseren door een duik in uw verleden te nemen.
Gewoontes, onverwerkte emoties, vastgeroeste overtuigingen, karaktertrekken gaat u op een andere manier bekijken, begrijpen en herplaatsen.

U kunt dit op verschillende manieren benaderen, door te kijken wat u in dit leven meegemaakt heeft en daar goede manier voor zien te [ ... ]

BehandelingenLees meer...
Coaching

Uw leven bekijken en opnieuw herstructureren. 

Heeft u al eens goed over uzelf nagedacht?
Wat zijn uw goede en negatieve eigenschappen? 
Wat zijn uw doelen? Heeft u uitgevoerd wat u zou willen doen?  Zo niet, wat belet u?

We zijn inmiddels al zover, dat ik daadwerkelijk geloof dat wat mis gaat, aangedaan is en pure dwang is. U probeert zich nu los te maken van de negatieve invloeden die van uw leven [ ... ]

BehandelingenLees meer...
Psycho behandeling  - Trauma healing

Bij de psychische behandeling benader ik uw gedrag en overtuigingen op een andere manier.
U hoort mensen vast wel eens zeggen: Zo ben ik nou éénmaal. Zo is mijn karakter. 
Dat is zo'n vastgeroeste overtuiging die ik graag samen met u sloop.
Een karakter is aan verandering onderhevig door levenservaring. U leert dagelijks nieuwe dingen. U maakt nieuwe dingen mee, doet nieuwe indrukken op. Mensen vertellen [ ... ]

BehandelingenLees meer...

Gedreven door perfectie, volmaaktheid (7)