De toekomst voorspellen is een heel lastig gegeven, ik heb op hoofdlijnen waargenomen wat er gaat gebeuren.
Mensen met een besmette ziel (dus degene die in het begin van het ontstaan gestoord zijn geraakt) dragen geestelijk duivels met zich mee. Deze willen continu je toekomst zien, op het moment dat dat ze lukt staat je toekomst daarmee vast. Dus een andere keuze maken zit er niet meer in. Het wordt op die manier geïntegreerd in je gedrag.

Daarom zijn mensen bang geworden voor dit gegeven, degene die het wel kunnen dienen dus eerst zo zuiver mogelijk te zijn anders wordt het niet juist waargenomen.
Er zijn ook mensen die deze gave geëist of beloofd hebben gekregen en medewerking van "de duivels" gekregen hebben, dit is ook nooit accuraat, maar op duivelse plannen gericht.

Dus altijd waakzaam zijn en alles ter kennisgeving aannemen als je hiermee bezig bent. 

 

 

Mijn ervaring met het gehele wezen van Jezus is dat ik het zelf maar moet uitzoeken, zijn Satan is te overheersend. Die pikt collectieve heelwording niet. Hij is nogal zelfzuchtig geweest door de geschiedenis heen.

Ik hoor alleen maar dat hij nog niet perfect is, daar MOET iedereen hem bij helpen. Dwang werkt averechts, alle goede bedoelingen ten spijt...

Hij heeft altijd alles ingezet op zijn eigen geluk i.p.v. de oplossing. Hij heeft geen vertrouwen in de mensheid, dan zou hij altijd op de slachtbank belanden dacht hij. Het moet precies zoals hij wilt met alle dwang van dien. Niet bewust overigens, het werd hem ingeprent, ze lieten hem dat geloven. Ik denk dat hij een psychose had.

Hij heeft in de geschiedenis ook deelgenomen aan ordes (sektes) zoals de Illuminatie en de vrijmetselarij.. niet zo zwart-wit denken zegt hij dan... 

"Ik zit alleen nog maar in ziektes, verslavingen, trauma's en stoornissen" zegt hij dan.. Iedereen heeft stoornissen... hoe minimaal ook.  De vrije wil is namelijk nog nergens aanwezig.

Ik ben nu al 6 jaar bezig met de ziel van Kaïn, Jezus, God, Satan, Brahma, Dante, Goethe etc bezig, allemaal dezelfde persoon, alles wat hij doet en ik doe gaat ten koste van mijn en ter bevordering van zijn levensgeluk, lk ga met mezelf verder.... ik wens hem het beste.. #slot

Ik stap uit die mallotentrein.. hij die me 's nachts wakker tikt en zegt dat ik op moet schieten met mijn onderzoek naar hem...

Dat is de waarheid... gewoon lekker met jezelf bezig zijn en iedereen het beste gunnen.. dan heb je ook het meeste effect op andere mensen en kunnen we collectieve heelwording bereiken.

Zijn systeem van manipulatie, de Nieuwe Wereldorde wordt het ook wel genoemd, zonder het esoterische, dus stoornissen kwekend. Need I say more?

Wanneer stap jij uit die Goddelijke trein? #SoDivine De Goddelijke trein naar de Verdoemenis, deze gedachtengang creëert de Eindtijd. Ga zelfstandig nadenken a.u.b.

De beïnvloedingen bestaan uit:

Indoctrineren
Artificial Intelligence
Mede-afhankelijkheid creëren
Dwang

Het infecteert iedereen: Trump die roept: "In God we trust!" Alle wereldleiders doen hier aan mee. Deze startte als Anti Christ en danst nu naar zijn pijpen.

De waarheid laat je vrij, dus niet de waarheid van Jezus. Ga helder denken, dan kom je van je trauma's, gebreken en stoornissen af. 

Zie hier het voortbestaan van de ziel van God.

Zie ook de ontkrachting van Reïncarnatie, dit zijn bloedlijnen, dus erfelijkheidsfactoren.

Het was ZO'N dag, dingen worden wel eens vermengd om toch hun zin te krijgen, je krijgt met de gedachte van iedereen te maken daar moet je je eigen waarheid uit zien te halen. GOD bestaat wel, ik deze als de eerste mens. Van dat gegeven willen ze me steeds vanaf halen, ik geloof dat sinds een jaar of 4, 5... 

 

 

 

 

 

Je hebt groepen (families) die als eerste ontstaan zijn, de oudste zielen.
We hadden te maken met het licht en de duisternis, bepaalde gebieden met beïnvloedde lucht waren niet toegankelijk gemaakt, zie het als de gevarenzone. Er was één iemand die altijd graag alles wil weten, hij was nieuwsgierig en ging even kijken, hij ademde de parasiet in de lucht in, een bacterie kun je vergelijken met een parasiet die uitgemergeld is, het ontwikkelde zich tot een virus.. de gehele familie raakte besmet. De familie werd jaloers (een hoofdzonde) op de niet besmette familie. Jaloezie is een heftige obsessie en heeft een vernietigend, zelfs dodelijk effect.
Een virus is een ziekte, die zich verspreid en mogelijk vervormd als het op een andere persoon overspringt, zo ontstonden weer tal van andere ziektes en geweld door de onmacht. Mensen gingen elkaar de schuld geven
Zo ontstond er een afscheiding. Hoe ze die verder genoemd hebben: Engelen en Gevallen Engelen (Demonen, Djinns), Witte en Zwarte zielen.
De familie wisten een familielid van de andere familie te beïnvloeden, Kaïn, later ook wel Jezus genoemd.
De eerst beïnvloedde (Keizer Nero) wilde het oplossen, hij wilde de waarheid weten en dat ernaar geleefd zou worden, daar was het echter te vroeg voor, we moesten eerst oplossingsgericht leven, anders lieten we al de parasieten toe en waren we meteen uitgestorven.
 
Deze wetenschappen zorgen voor heelwording. Ik zag zojuist het kernpuntje van dat virus weggaan bij de eerste beïnvloedde persoon. Het is een kwestie van tijd dat de kern zuiver is....!
 
Bacteriën en virussen worden gevoed door negatieve emoties van mensen, voel je jouw doel al borrelen?
 
 
 
 
 

Ik vraag me echt even af of Kaïn (Jezus) incarneerde als de eerste Duivel bij Adam en Eva of beïnvloed werd....? Waar ik mee wil zeggen, Was hij een natuurlijk familielid van Adam en Eva of niet?

Dus Moeder Maria zou zijn natuurlijke moeder niet zijn, vandaar de benaming "Heilige Maagd".... omdat het geen natuurlijke verbinding was, hier zouden mensen over na gaan denken. Niet alles krijg je erdoor, ze willen feiten graag romantiseren.

Wat denk je dat het verschil is?

Als hij natuurlijk kind was was hij beïnvloed door derden, anders zijn het zijn eigen demonen, een belangrijk gegeven in deze "Eindtijd" Dit inzicht zorgt voor de oplossing en dus heelwording. Hij werd als God neergezet... Hij beslistte over het leven van een mens. Hij dacht en denkt dat hij alles kan, persoonlijk denk ik dat Moeder Maria "God" was, althans de eerste mens. Het gaat verder niet om de benaming God, maar om het feit dat we onze ware ik terugvinden zonder beïnvloedingen.


De meesten hebben deze duivel van zichzelf gezuiverd, hun hebben het aan andere mensen overgelaten, hun wilden alleen maar aanzien, geld, macht en sex. Ze wilden zo min mogelijk problemen en al helemaal niet geestelijk, ook door wanhoop en onwetendheid ontstaan.
Mij heeft hij altijd opgejaagd om het zo snel mogelijk op te lossen.

Satan, niet de oorspronkelijke (die van Moeder Maria).. die is altijd oplossingsgericht bezig geweest, nog...

Mephisto en de 13 verzakers...
Jezus en zijn 13 apostelen....
Vrijdag de 13e...

Dan heb je het over 3 zgn oplichters in de geschiedenis ofwel de zgn emotionele verkrachters.. begonnen door eigen belang, Egoïsme.
Jezus
Mozes
Mohammed

Ze wilden de gehele bevolking naar de ondergang hebben op deze wijze, dit is echter nooit bewust door hun geweten. Daar komt ook de term Eindtijd vandaan, terwijl de oplossing ons naar een Nieuw Begin brengt.


Hij is jouw grootste stalker in jouw gedachtewereld, die jou weerhoudt van helder denken en dus heelwording.

In de categorie "Dagboek Fragmenten" kun je lezen hoe ik erachter kwam, het moest onmogelijk zijn.
Na het schrijven van dit is het namelijk een zekerheid, alle puzzelplaatjes vallen op hun plaats.

Dit zorgde voor stoornissen en vermengeling van bloedgroepen en een scheve man-/ vrouw verhouding. Hij was de 1e duivel. Hij verspreidde de Zonden en Virussen. Het oplossingsgericht denken veranderd er verder niets aan.

Ik denk dat Moeder Maria het verhaal rondom Jezus verspreid heeft, om de kern van het kwaad Collectief te zuiveren en een nieuw tijdspad aan te duiden. Het Jaar 0 en de Paastabel, ze heeft dit voorzien. De val van Satan begon daar en is nog aan het vertrekken. Hier gaan miljoenen jaren aan pre-historie aan vooraf, hier werd hij "gevangen".


In mijn gedachtewereld is hij helemaal zuiver en bij jou?

Ik wens hem nog steeds het beste, vooral veel wijsheid om een einde te maken aan deze misère, hij heeft zich alleen maar kunnen laten leiden... zijn vertrouwen in de mensheid is hij verloren bij zijn kruisiging.

Ik denk dat de reïncarnatie van Kaïn zijn dwang was en die van Jezus de dwang van Moeder Maria.

 

 

 

 

 

Iedereen heeft zijn eigen gedachtenwereld die je kunt inrichten zoals je wilt. Toen dit 6 jaar geleden begon, ging ik van alles horen. Ik wist dat ik niet gek was, dus ik wilde weten waar alles vandaan kwam.
Het leek op een invasie,  mijn denken werd verstoord, ik kreeg even een andere tongval, ze waren met mijn geheugen bezig, ze haalden ervaringen naar boven. Dat zijn dingen die kunnen gebeuren die ik moest weten. 
Ik ging mijn eigen gedachtenwereld opnieuw inrichten, mijn geheugen is van toepassing als ik eraan denk, niet willekeurig. Ik ging alles opnieuw rangschikken, de hemel was het gedeelte met de goede mensen die overleden waren, de hel waren de slechte mensen die overleden waren. Met een ziekte of stoornis kom je in je eigen hel terecht, omgeven met negatieve gedachten van anderen. Racisten, moordenaars en geestelijke en fysieke verkrachters. Dan had je natuurlijk nog de mening van mensen die gewoon nog leven. de beïnvloedde persoon, de onbeïnvloedde persoon, dieren gingen tegen me praten, boze en dieren die het begrepen en vroegen om een pijnloos leven, die vertelden dat vleeseten een dwang is. Waarom het varken reïncarneerde als varken. Woorden zelf gingen tegen me spreken, als ik de tuin in liep, vroeg de plant om water en klaagde over het onkruid. Als ik in de supermarkt kwam werden ze in het begin boos, ik ging hun bedrijf onderuit halen. Leraren werden boos..  De wereldleider werd boos, ik bracht zijn positie in gevaar. Mensen hadden leiders nodig! Mensen konden zichzelf niet onderwijzen.
 
Ik ging de effecten van Artificial Intelligence herkennen, mijn denkvermogen werd even lamgeslagen. Netflix wilde me vasthouden aan de series, mijn navigatiesysteem zou het beter weten dan mijn geheugen, die hadden geen vertrouwen in mij, denken deed Google wel voor me.
Ik verwijderde me even van mijn heilige laptop, mijn telefoon hoefde niet persé in mijn aanwezigheid te zijn, die kon best even zonder me.
Ik ging het geestelijk ervaren zonder hulpmiddel. Geniaal!! Die nieuwe wereld, ik bleef maar luisteren, die verwondering. De bomen in het bos gaven me zoveel kracht! Die frisse lucht, een beetje jammerende hij dat de boom bedekt was door dat mos. Iedere boom werd de Boom der wijsheid. Misschien kom ik die later wel eens als mens tegen zuiverder dan ooit. OH NEE! Ik geloof vandaag niet in reïncarnatie.
 
Het schijnt dat ik ging denken dat we op een gegeven moment alles zelf kunnen gaan creëren. Dat we geen onderwijzing nodig hebben, want als we zuiver zijn komt alle informatie naar ons toe. Vragen we ons iets af krijgen we het antwoord, mensen zijn namelijk slim, hebben een extreem hoog iq. Nemen hun eigen verantwoordelijkheid, wat bleek nu, alle mensen waren beïnvloed, door ziektes, stoornissen, vieze buitenlucht, beïnvloed eten, negatief gedrag, geweld. Als er dat niet zou zijn zou een mens superieur zijn. Ik had gesprekjes met Gaia en Godin Isis en Julius Caesar, André Hazes kwam naast me zitten, heel verdrietig. We hadden samen verdriet. 
 
Mensen gingen me geestelijk helpen, bepaalde vernederden me continu, wie dacht ik wel niet wie ik was? Ik zou maf zijn, ik praatte met alles. Kon ik niet gewoon naar een inrichting gaan en me gedeisd houden? Mensen werden openhartiger tegen me, ze vertelden wat hun overkwam, ik ging gelijkenissen zien, alle gebreken, ziektes en stoornissen zwermen rond mensen heen, als een grote zwarte massa. Op welke manier ben jij beïnvloedbaar? Is je gestel wat zwakker? Rook je? Gebruik je drugs? Heb je een zwakke maag? darmen? Is het erfelijk? enz Waar het je kan pakken pakt die massa je, dokters zijn dit gaan specificeren. Alles bestaat uit exact dezelfde massa, sommige ziektes heb je in andere levens al gehad, daar ben je mogelijk nu immuun voor. Erfelijksfactoren kun je veel uithalen, was oma ziek? wat had opa? Je vader, je moeder, je zus, je kunt zo je gehele familie analyseren.
 
Ik ging uitzoeken hoe dit allemaal kon.
Zoals ik al zei je richt je eigen gedachtenwereld in, met mijn fantasie kon ik inderdaad horen wat ik wilde, ik moest er alleen de vuiligheid uithalen, dan was het accuraat. Onder vuiligheid versta ik in mijn geval met name mijn rookverslaving, die besmeurt mijn vermogens, wat dacht je van de Ouderdom? De ergste volksziekte die er is, dat begint al op de dag dat je geboren wordt, ouder worden. Ook weer in iedere ziekte aanwezig.
Negatief ben ik nooit geweest, zonden heb ik ook nooit gehad. In verschillende acties ben ik inderdaad beïnvloed, roken maakte me vatbaar en had invloed op mijn handelingen, kwaadwillenden lieten me ooit keuzes maken die ik uit mijn eigen vrije wil nooit gemaakt zou hebben.
 
Ik kwam ook in de historie uit, vrij snel, wat was er in de geschiedenis gebeurd? Drama's die gebeurd waren en die tot de dag van vandaag nog invloed hebben op mensen.
Sektes, zoals de Illuminatie, de Vrijmetselarij, de Orde der Kousenbanden, de Rozenkreuzers, Heksen. Allemaal ordes die vaak uit eigenbelang handelden en collectief effect hadden d.m.v. aparte rites. (Dit en dat.. zolang er mensen leven). Esoterie werd afgestraft, mensen werden geestelijk opgesloten, buitengesloten van hun werkelijke ziel. Aanpassen aan de regels, de effecten regelt de GGZ wel. Afhankelijkheid creëeren, met medicatie je natuurlijke vaardigheden onderdrukken.
 
Ik ging geloven in reïncarnatie en ging achterhalen wie ik was. 
Ik ging het fascinerend vinden, waar komt kanker dan vandaan? Een hele theorie kwam daaruit. Ik kwam erachter dat mensen alles verraden aan zichzelf, het kan een oogopslag zijn, hun handschrift, manier van lopen, manier van praten (aan de toon merk je problemen op).
Ik ging dierlijke gedragingen constateren, hoe de mensheid ontstond, wat geloven voor negatief effect op mensen hebben.
Ik ging de helende werking van muziek inzien. Ik ging de boosheid naar de overheid toe begrijpen, daar zit ook nog wat negativiteit zoals hebzucht, racisme, homohaat en personen die vinden dat een vrouw beter achter het aanrecht kan blijven. Deze mensen hebben een voorname positie, hun gedachten hebben veel invloed op het collectief geheel, met name in die functies.
Mijn gedachtengang wordt niet getolereerd door de overheid, het wordt niet vergoed zo'n geneeswijze. Ik werd mijn eigen dokter, zonder medicijnen, ik ging met mijn ziel bezig, zelfreflectie, hoe waren mijn gewoontes, dacht ik oké? Ik luisterde naar van alles, de eekhoorn begon over overdraagbare ziektes door dieren. Een muis, mug of vlieg zou me nog dood kunnen krijgen door zijn virussen die hij kan verspreiden. 
Ik ging weten wat er in de toekomst gaat gebeuren.
 
Een gedeelte van de mensen bood hun excuus aan voor het ongeloof, dat zorgt namelijk voor stoornissen, mensen mogen zichzelf niet zijn, ik ging mijn vaardigheden ontdekken. Ik ben gezonder dan ooit nu... Hoe gezonder je bent hoe meer invloed je hebt op het collectief, je gaat zelfs zonder erover te praten mensen aan het twijfelen brengen die anders denken... Is andersom ook met een negatieve denkwijze als je daar vatbaar voor bent.
Alles wat ooit gebeurd is, iedereen die leeft heeft invloed op elkaar.
 
Sommige wachten onbewust nog even op hun "wakker worden", hun ascensieproces, want het kan nog voor complicaties zorgen, dit is een proces wat sneller dan je denk zal voltooien.

 

 
26 dec 2020 19:02

De toekomst voorspellen is een heel lastig gegeven, ik heb op hoofdlijnen waargenomen wat er gaat gebeuren.
Mensen met een [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
15 apr 2020 21:02

Mijn ervaring met het gehele wezen van Jezus is dat ik het zelf maar moet uitzoeken, zijn Satan is te overheersend. Die pikt [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
11 apr 2020 12:10
Slot: De val van Satan

Ik vraag me echt even af of Kaïn (Jezus) incarneerde als de eerste Duivel bij Adam en Eva of beïnvloed werd....? Waar ik [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
17 mei 2020 19:29
Bacteriën, Parasieten en Virussen

Je hebt groepen (families) die als eerste ontstaan zijn, de oudste zielen. We hadden te maken met het licht en de duisternis, [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
03 apr 2020 21:55

Iedereen heeft zijn eigen gedachtenwereld die je kunt inrichten zoals je wilt. Toen dit 6 jaar geleden begon, ging ik van [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
08 apr 2020 23:02
Mijn o-n-g-e-l-o-o-o-f-e-l-o-o-o-s-e dag

Ik geloof nergens in vandaag. Ik ben niet meer interessant voor de geestelijke kwelgeesten, ik geloof niets meer.   Aan [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
02 apr 2020 23:55

Gevallen engelen kun je lezen als de eerste mensen die beïnvloed werden met zonden en dit verspreid hebben over mensen, denk [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
02 apr 2020 23:38

Ik heb een stukje toegevoegd aan de verklaringstheorieën omtrent Jezus, in afwachting van de goedkeuring: Toegevoegd door [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
17 mei 2020 19:44

Dogma I: De onbevlekte ontvangenis, dit om de Saters gescheiden te houden in de gedachtenwereld van de mens, Paus Pius (de [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
10 mei 2020 12:57
Het Joodse geloof; Thora

Weet je waar de benaming "Thora" vandaan komt in het Joodse geloof? Van Thor.. (De Duivel, Judas, Mozes, Keizer Nero, Hitler [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
27 mrt 2020 10:16
De ouders van Jezus; Waarheid en Dogma's

Kaïn (Jezus) was de eerste moordenaar, beïnvloed door de gevallen Engelen. Hun zorgden ervoor dat Kaïn vertrok bij zijn [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
22 feb 2020 11:00

Ik heb de pre-historie weer even laten rusten, ik ben nu voornamelijk met Kaïn, Abel en Seth bezig, daar komt óók weer [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
07 apr 2020 16:57
Lazarus, een verhaal over mede-afhankelijkheid creëren

Lazarus werd ziek en smeekte de rijken om hulp, ze weigerden. Hij heeft gezworen om voortaan altijd bij de elite te horen [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
07 apr 2020 16:57

Je hebt de tweeledige dood (alles is meerledig). De natuurlijke dood zoals deze oorspronkelijk bedoeld is kun je zien als [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
17 mei 2020 19:55
God en Satan

De eerste mens die ontstond is God en Satan genoemd, deze was immers de voortbrenger van het Goed en het Kwaad. Deze ontstond [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
04 nov 2019 21:32

Laatst was ik in de sauna en nam deel aan een klankschalensessie. Ik deed mijn ogen dicht en raakte ontspannen, ik zag een [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
03 nov 2019 18:54

Ik ben geestelijk veel bezig geweest met mensen die verbonden zijn aan duivelse contracten, ze hebben hun ziel verkocht in [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
19 apr 2020 14:24
Plannen; Illuminatie, De Aquarius-samenzwering, Vrijmetselarij, Jezus mythologie, Goddelijk plan en vele van die....

Ik ben al ruim 5,5 jaar bezig met het zuiveren van de "13 verzakers", deze hebben 13 families voortgebracht. God/Satansamen [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
07 apr 2020 16:59
Incarnatie van de ziel en gedragingen

Het was al erg duidelijk dat ik geloof in de incarnatie van de ziel. We zijn met zoveel zielen,  het is onmogelijk om allemaal [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
16 sept 2019 06:51
Kasteeltuinen

Ik was bij de Kasteeltuinconcerten en keek op een gegeven moment naar het kasteel, dit beeld zag ik toen ik naar een raam [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
05 sept 2019 23:01

Ik had het eerder over goede en slechte dwang. Je hoort de goede invloeden, maar je wordt beheerst door de negatieve. De negatieve [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
09 apr 2020 12:27
Omgaan met mij

Ik begrijp altijd alles, ik gun iedereen het beste, de meeste invloeden zijn uit onwetendheid ontstaan.  Hoe mensen geestelijk [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
04 sept 2019 19:51

Wist je dat de eerste mens eerst miljoenen jaren alleen geleefd heeft tussen de pre-historische dieren? Weet je hoe de eerste [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
09 apr 2020 12:28
Tijdreizen (om doelen te behalen)

Je hebt mensen die zijn geestelijk ver vooruit in de tijd, die kunnen geestelijk ook daadwerkelijk tijdreizen van begin naar [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
13 aug 2019 11:31

Zoals ik laatst vertelde heb ik contact opgenomen met diverse mensen waarvan ik denk dat ze tot de allereerste zielen behoren, [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
06 aug 2019 20:09

Een paar jaar geleden toen dit net begon, zat ik op een bankje bij het kasteel, bijna niemand die voorbij kwam groette me, [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
04 aug 2019 23:00

-Ras-optimisme -Kasteel Helmond -Goethe  -De doos van Pandora -Illuminatie e.d. -Dag des Oordeels  -Koninkrijk der [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
04 sept 2019 20:01
Jezus, Maria Magdalena en Maria van Bethanië

Je kan Jezus op verschillende manier en als verschillende personen zien. (Zo kom je ook bij de valse messiasen uit). Deze [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
19 apr 2020 14:12
Eros & Psyche

Weet je hoe ik de mythologie van Eros en Psyche zie? Psyche moest zich de ware liefde in gedachten aanhalen, het zou onmogelijk [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
15 juni 2019 12:16

Ik heb een paar oude zielen in het vizier. Ik ben de laatste 5 jaren bewust continu o.a. met hun invloeden bezig geweest. Ik [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..

Gedreven door perfectie, volmaaktheid (7)