De gedachten van mensen hebben invloed op elkaar, dat is ook een afgedwongen iets. Jezus zat destijds midden in een psychose en dacht dat hij alles kon, dat hij God was, iedereen MOEST zo denken. die invloeden zijn we nog kwijt aan het raken. Hij veranderde de waarheid #inzichten

Jezus had hier ruzie over met Moeder Maria, hij mocht die gedachte niet verkondigen, het was niet waar

Je kunt mensen wel leren gezond te denken, maar je kunt ze niet helen met je handen of uit de dood halen. Hij moest terug gehaald worden want hij had de wijsheid in pacht. Je kunt ze wel laten beseffen hoe beïnvloedingen in de geschiedenis ontstaan zijn en wat dat nog voor effect op iemand heeft. zolang er negatief karma is is er positief karma.

Zolang er dwang heerst heb ik deze zelf omgezet in mijn eigen dwang. Ik hoor wat mij lastig valt. Ik hoor dus ook wat andere mensen lastig valt, het is bij iedereen hetzelfde. Dat is mijn fantasie, zo kan ik mijn problemen oplossen en de wereld een stuk mooier maken. Als iedereen zo denkt is het zo voor elkaar. Zonder geweld, zonder negativiteit.

Dus ja esoterie gaat verdwijnen, in de tussentijd wordt het gebruikt als hulpmiddel mits je er zonder zelfzucht mee omgaat.... en zonder beïnvloedingen, anders is het niet accuraat, dan moet je een zuivere geest hebben zonder (historische) restricties.

De meest helende kracht is een gezond verstand zonder negatieve beïnvloedingen.

 

 

 

Moet ik nu bij het voortbestaan van de ziel denken aan verre familieverwantschappen???? Zelfde levenservaring verstopt in Karma? In het voortbestaan van de zielengroep?

Mijn buik wordt nu rustiger, geen opgeblazen Boeddha-buik meer..
Het zijn bloedverwanten die middels Karma ook kennis overdragen.

Dus i.p.v. met het voortbestaan van de ziel ben ik met historische stambomen bezig geweest en ik ben er achter gekomen waar mijn familie geïndoctrineerd is geraakt door ervaringen met zogenaamde duivels, gedragingen, ziektes en stoornissen. Onze familie is bijna los van de beïnvloedingen. Namen in dit leven van levenden heb ik niet genoemd, dat mag ook niet volgens de wet. Ik stam af van de familie van Moeder Maria, die stamt af van Eva.(Lees mijn verdere blog) Op die manier kun je ook aan geloven vastgehouden worden, deze mensen zijn gebruikt in het Christendom. Ik zeg expliciet GEBRUIKT. Je kunt hier zien bij het voortbestaan van de ziel van Moeder Maria hoe ik het zag, hoe ik bij mijn heelwording uitkwam. Ik heb ook mijn familie opgezocht en van de zogenaamde duivels, ook hoe dit ontstaan is. Uiteindelijk kom je erachter dat niemand er iets aan kon doen, mensen zijn op bepaalde tijden in de geschiedenis beïnvloed en hebben dit onbewust generaties lang met zich meegenomen en in de tussentijd opgelost.
De eigenschappen, uiterlijke kenmerken komen dikwijls overeen, net als stoornissen, ziektes, gedragingen, fascinaties e.d. Daar bestaat Karma uit. Het zit in de genen.  Het gaat om het voortbestaan van de bloedlijnen. Het karma zijn we dus aan het slopen, het gaat niet alleen om negatief Karma, als hun bindingsmiddelen kunnen verzinnen, kunnen wij goede eigenschappen daarbij bedenken om zo verlost te worden van de negativiteit. In Karma vind je ook ervaringen van verwanten terug, herkenning zodat je probleemoplossend bezig kunt zijn en zo deze familiesmetten te reinigen.
Sommige families dragen eeuwenlange haat met zich mee of juist wijsheden waardoor ze aan je vast blijven hangen.

Dit is in de fantasie van mensen geplaatst, zo kun je ook alles horen en zien, dat zijn weer de positieve kanten, wat wel degelijk vaardigheden van mensen zijn, maar beïnvloed door hun. Alles is door gedachten van mensen ontstaan, dat is een feit... mensen moesten geloven in reïncarnatie, dat is ook een bindingsmiddel, er zijn zoveel bindingsmiddelen te vinden om heelwording tegen te gaan, dit is ontstaan door zonden.

Hebberigheid bijvoorbeeld, volgens het systeem moet je alleen naar de dokter luisteren, de dokter geeft je veelal een medicijn, bij ernstige gebreken wordt vaak gezegd: "Je moet ermee leren leven, daar kan een medicijn ook niets mee". In de wetenschappen waar ik mee bezig ben kun je daar mogelijk wel vanaf komen, dit is ook weer afhankelijk van je levensduur uiteraard, het bevat zoveel. Maar door deze restricties zijn levensduren wel verkort. Waar het in het kort op neerkomt is dat mensen zich geestelijk met elkaar kunnen bemoeien omdat ze niet geheel juist denken, gebonden aan geloven of andere onwaarheden/ machtsmiddelen. Dit kunnen ook verslavingen zijn zoals roken, dit leidt immers ook tot de dood. Dan hebben ze vat op je. Met die wetenschappen kun je er dus voor zorgen dat je immuun raakt.

Gezond denken! Hoe moeilijk je dat ook wordt gemaakt.

 

 

Ik vraag me echt even af of Kaïn (Jezus) incarneerde als de eerste Duivel bij Adam en Eva of beïnvloed werd....? Waar ik mee wil zeggen, Was hij een natuurlijk familielid van Adam en Eva of niet?

Dus Moeder Maria zou zijn natuurlijke moeder niet zijn, vandaar de benaming "Heilige Maagd"....

Wat denk je dat het verschil is? Als hij natuurlijk kind was was hij beïnvloed door derden, anders zijn het zijn eigen demonen, een belangrijk gegeven in deze "Eindtijd" Dit inzicht zorgt voor de oplossing en dus heelwording. Hij werd als God neergezet... Hij beslistte over het leven van een mens. Hij dacht en denkt dat hij alles kan.
Hij was ook Satan, denk aan Yin & Yang, iedereen heeft zijn eigen duivel bij, de meesten hebben deze duivel van zichzelf gezuiverd, hun hebben het aan andere mensen overgelaten, hun wilden alleen maar aanzien, geld, macht en sex. Ze wilden zo min mogelijk problemen en al helemaal niet geestelijk.
Mij heeft hij altijd opgejaagd om het zo snel mogelijk op te lossen.

Satan

Mephisto en de 13 verzakers...
Jezus en zijn 13 apostelen....
Vrijdag de 13e...

Dan heb je het over 3 zgn oplichters in de geschiedenis ofwel emotionele verkrachters.. alles uit eigenbelang
Jezus
Mozes
Mohammed

Ze wilden de gehele bevolking naar de ondergang hebben op deze wijze, dit is echter nooit bewust door hun geweten. Daar komt ook de term Eindtijd vandaan, terwijl de oplossing ons naar een Nieuw Begin brengt.

Nu valt God (ook hij) ook in de soep... wat heeft zijn geest voor mij voor de gek willen houden. Zie hier het voortbestaan van zijn ziel.
Hij is jouw grootste stalker in jouw gedachtewereld, die jou weerhoudt van helder denken en dus heelwording.

In de categorie "Dagboek Fragmenten" kun je lezen hoe ik erachter kwam, het moest onmogelijk zijn.
Na het schrijven van dit is het namelijk een zekerheid, alle puzzelplaatjes vallen op hun plaats.

Ik laat dit gegeven helemaal los!
In mijn gedachtewereld is hij helemaal zuiver en bij jou?

Ik wens hem nog steeds het beste, vooral veel wijsheid om een einde te maken aan deze misère.

 

 

 

 

 

Mijn ervaring met het gehele wezen van Jezus is dat ik het zelf maar moet uitzoeken, zijn Satan is te overheersend. Die pikt collectieve heelwording niet. Hij is nogal zelfzuchtig geweest door de geschiedenis heen.

Ik hoor alleen maar dat hij nog niet perfect is, daar MOET iedereen hem bij helpen. Dwang werkt averechts, alle goede bedoelingen ten spijt...

Hij heeft altijd alles ingezet op zijn eigen geluk i.p.v. de oplossing. Hij heeft geen vertrouwen in de mensheid, dan zou hij altijd op de slachtbank belanden dacht hij. Het moet precies zoals hij wilt met alle dwang van dien. Niet bewust overigens, het werd hem ingeprent, ze lieten hem dat geloven. Ik denk dat hij een psychose had.

Hij heeft in de geschiedenis ook deelgenomen aan ordes (sektes) zoals de Illuminatie en de vrijmetselarij.. niet zo zwart-wit denken zegt hij dan... 

"Ik zit alleen nog maar in ziektes, verslavingen, trauma's en stoornissen" zegt hij dan.. Iedereen heeft stoornissen... hoe minimaal ook.  De vrije wil is namelijk nog nergens aanwezig.

Ik ben nu al 6 jaar bezig met de ziel van Kaïn, Jezus, God, Satan, Brahma, Dante, Goethe etc bezig, allemaal dezelfde persoon, alles wat hij doet en ik doe gaat ten koste van mijn en ter bevordering van zijn levensgeluk, lk ga met mezelf verder.... ik wens hem het beste.. #slot

Ik stap uit die mallotentrein.. hij die me 's nachts wakker tikt en zegt dat ik op moet schieten met mijn onderzoek naar hem...

Dat is de waarheid... gewoon lekker met jezelf bezig zijn en iedereen het beste gunnen.. dan heb je ook het meeste effect op andere mensen en kunnen we collectieve heelwording bereiken.

Zijn systeem van manipulatie, de Nieuwe Wereldorde wordt het ook wel genoemd, zonder het esoterische, dus stoornissen kwekend. Need I say more?

Wanneer stap jij uit die Goddelijke trein? #SoDivine De Goddelijke trein naar de Verdoemenis, deze gedachtengang creëert de Eindtijd. Ga zelfstandig nadenken a.u.b.

De beïnvloedingen bestaan uit:

Indoctrineren
Artificial Intelligence
Mede-afhankelijkheid creëren
Dwang

Het infecteert iedereen: Trump die roept: "In God we trust!" Alle wereldleiders doen hier aan mee. Deze startte als Anti Christ en danst nu naar zijn pijpen.

De waarheid laat je vrij, dus niet de waarheid van Jezus. Ga helder denken, dan kom je van je trauma's, gebreken en stoornissen af. 

Zie hier het voortbestaan van de ziel van God.

Zie ook de ontkrachting van Reïncarnatie, dit zijn bloedlijnen, dus erfelijkheidsfactoren.

 

 

 

Je hebt groepen (families) die als eerste ontstaan zijn, de oudste zielen.
We hadden te maken met het licht en de duisternis, bepaalde gebieden met beïnvloedde lucht waren niet toegankelijk gemaakt, zie het als de gevarenzone. Er was één iemand die altijd graag alles wil weten, hij was nieuwsgierig en ging even kijken, hij ademde de parasiet in de lucht in, een bacterie kun je vergelijken met een parasiet die uitgemergeld is, het ontwikkelde zich tot een virus.. de gehele familie raakte besmet. De familie werd jaloers (een hoofdzonde) op de niet besmette familie. Jaloezie is een heftige obsessie en heeft een vernietigend, zelfs dodelijk effect.
Een virus is een ziekte, die zich verspreid en mogelijk vervormd als het op een andere persoon overspringt, zo ontstonden weer tal van andere ziektes en geweld door de onmacht. Mensen gingen elkaar de schuld geven
Zo ontstond er een afscheiding. Hoe ze die verder genoemd hebben: Engelen en Gevallen Engelen (Demonen, Djinns), Witte en Zwarte zielen.
De familie wisten een familielid van de andere familie te beïnvloeden, Kaïn, later ook wel Jezus genoemd.
De eerst beïnvloedde (Keizer Nero) wilde het oplossen, hij wilde de waarheid weten en dat ernaar geleefd zou worden, daar was het echter te vroeg voor, we moesten eerst oplossingsgericht leven, anders lieten we al de parasieten toe en waren we meteen uitgestorven.
 
Deze wetenschappen zorgen voor heelwording. Ik zag zojuist het kernpuntje van dat virus weggaan bij de eerste beïnvloedde persoon. Het is een kwestie van tijd dat de kern zuiver is....!
 
 
 
 
 
08 apr 2020 10:16
Helende krachten en vaardigheden

De gedachten van mensen hebben invloed op elkaar, dat is ook een afgedwongen iets. Jezus zat destijds midden in een psychose [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
07 apr 2020 15:22

Moet ik nu bij het voortbestaan van de ziel denken aan verre familieverwantschappen???? Zelfde levenservaring verstopt in [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
08 apr 2020 16:57

Mijn ervaring met het gehele wezen van Jezus is dat ik het zelf maar moet uitzoeken, zijn Satan is te overheersend. Die pikt [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
06 apr 2020 21:41
Slot: De val van Satan (Fysiek Jezus)

Ik vraag me echt even af of Kaïn (Jezus) incarneerde als de eerste Duivel bij Adam en Eva of beïnvloed werd....? Waar ik [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
05 apr 2020 12:31
Bacteriën, Parasieten en Virussen

Je hebt groepen (families) die als eerste ontstaan zijn, de oudste zielen. We hadden te maken met het licht en de duisternis, [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
04 apr 2020 22:11
Meedogenloze kritiek en hoe daarmee om te gaan

Er gebeurd veel in deze tijd, er worden veel nieuwe ontdekkingen gedaan ook omtrent persoonlijkheden, mensen tegen wie je [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
03 apr 2020 21:55

Iedereen heeft zijn eigen gedachtenwereld die je kunt inrichten zoals je wilt. Toen dit 6 jaar geleden begon, ging ik van [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
03 apr 2020 20:36
Mijn o-n-g-e-l-o-o-o-f-e-l-o-o-o-s-e dag

Ik geloof nergens in vandaag. Ik ben niet meer interessant voor de geestelijke kwelgeesten, ik geloof niets meer.   Aan [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
03 apr 2020 12:27
Je Geloof (manier van denken) maakt je kwetsbaar

Mensen die gelovig zijn leven met onwaarheden, deze maken je zo kwetsbaar, je stelt je afhankelijk op.   Ik ben de laatste [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
03 apr 2020 01:01

Eva Braun is op zielsniveau een zus van Adolf Hitler, Heinrich Himmler feitelijk zijn zwager, Ernst Röhm zijn broer. (Ze [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
02 apr 2020 23:55

Gevallen engelen kun je lezen als de eerste mensen die beïnvloed werden met zonden en dit verspreid hebben over mensen, denk [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
02 apr 2020 23:38

Ik heb een stukje toegevoegd aan de verklaringstheorieën omtrent Jezus, in afwachting van de goedkeuring: Toegevoegd door [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
02 apr 2020 23:39

Jozef van Nazareth (Adam) is de natuurlijke vader van Jezus (Kaïn). Moeder Maria was Eva. Dit was om twee dogma's de wereld [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
31 mrt 2020 13:03
Het Joodse geloof; Thora

Weet je waar de benaming "Thora" vandaan komt in het Joodse geloof? Van Thor.. (De Duivel, Judas, Mozes, Keizer Nero, Hitler [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
27 mrt 2020 10:16
De ouders van Jezus; Waarheid en Dogma's

Kaïn (Jezus) was de eerste moordenaar, beïnvloed door de gevallen Engelen. Hun zorgden ervoor dat Kaïn vertrok bij zijn [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
22 feb 2020 11:00

Ik heb de pre-historie weer even laten rusten, ik ben nu voornamelijk met Kaïn, Abel en Seth bezig, daar komt óók weer [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
07 apr 2020 16:57
Lazarus, een verhaal over mede-afhankelijkheid creëren

Lazarus werd ziek en smeekte de rijken om hulp, ze weigerden. Hij heeft gezworen om voortaan altijd bij de elite te horen [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
07 apr 2020 16:57

Je hebt de tweeledige dood (alles is meerledig). De natuurlijke dood zoals deze oorspronkelijk bedoeld is kun je zien als [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
16 jan 2020 23:21
God en Lilith

De eerste mens die ontstond is God en Lilith genoemd, deze was immers de voortbrenger van het Goed en het Kwaad. Deze ontstond [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
04 nov 2019 21:32

Laatst was ik in de sauna en nam deel aan een klankschalensessie. Ik deed mijn ogen dicht en raakte ontspannen, ik zag een [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
03 nov 2019 18:54

Ik ben geestelijk veel bezig geweest met mensen die verbonden zijn aan duivelse contracten, ze hebben hun ziel verkocht in [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
14 jan 2020 21:49

Ik heb Hitler gevonden in dit leven,  hij is gehandicapt, niet voorbestemd om te leven in zijn geval, geen besef van welke [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
07 apr 2020 16:59
Incarnatie van de ziel en gedragingen

Het was al erg duidelijk dat ik geloof in de incarnatie van de ziel. We zijn met zoveel zielen,  het is onmogelijk om allemaal [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
16 sept 2019 06:51
Kasteeltuinen

Ik was bij de Kasteeltuinconcerten en keek op een gegeven moment naar het kasteel, dit beeld zag ik toen ik naar een raam [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
05 sept 2019 23:01

Ik had het eerder over goede en slechte dwang. Je hoort de goede invloeden, maar je wordt beheerst door de negatieve. De negatieve [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
04 sept 2019 19:51

Wist je dat de eerste mens eerst miljoenen jaren alleen geleefd heeft tussen de pre-historische dieren? Weet je hoe de eerste [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
10 okt 2019 06:39

Ik ken denk dat ik de persoon achter de ziel van Dante Alighieri ken. Een paar keer gezien, verder geestelijk ervaren. Het [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
13 aug 2019 11:31

Zoals ik laatst vertelde heb ik contact opgenomen met diverse mensen waarvan ik denk dat ze tot de allereerste zielen behoren, [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
06 aug 2019 20:09

Een paar jaar geleden toen dit net begon, zat ik op een bankje bij het kasteel, bijna niemand die voorbij kwam groette me, [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
04 aug 2019 23:00

-Ras-optimisme -Kasteel Helmond -Goethe  -De doos van Pandora -Illuminatie e.d. -Dag des Oordeels  -Koninkrijk der [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..

Gedreven door perfectie, volmaaktheid (7)