Een vete... ze wist vanaf het begin dat het door extreme dwang begon, maar waarom.....?
Je hebt licht en duisternis...
Het "goede" en het "kwade"....
Onsterfelijkheidsdrang...
God & Mephisto...
 
Denk hierbij aan het verhaal van:
Adam en Eva
Jezus en Maria Moedee Maria,
Koning David en Batseba ,
Eros & Psyche,
Odin & Frigg
Wodan & Vrouw Holle
Mercurius en Venus
Romeo & Julia
 
Goethe en zijn onmogelijke liefdes, van jong tot oud, meestal minstens 20 jaar jonger.
Faust en de onhebzuchtelijke engel, (de ziel van Gretchen)
Dante & Beatrice, (Beatrice mocht door zijn ongeweten invloeden maar 25 jaar worden, hij vond het vreselijk toen hij dat hoorde, hij moest het geestelijk vernomen hebben om het te verminderen)
was Graaf Dracula Jezus, Judas of Jozef? Of allemaal? Goed en kwaad? Judas die als het ware zichzelf verraad.
"Duplicaten" daarvan:
Gevangenschap door Quasimodo,
Belle & the Beast
 
Ik moet steeds denken dat Mephisto en Dante één en dezelfde ziel zijn. Ze laten me ook denken dat hij de ziel van Judas zou zijn of Jozef en Jezus dan??????????? Zie voortbestaan van de ziel van Dante Alighieri
 
Mephistos:
 
 
Dante, de Denker:
 
 
Ga even uit van de gedachte dat de ziel van Jezus ook Mephisto is.
De "zwarte" ziel wil er alles aan doen om zich te zuiveren, hij wil iedereen bewust maken van het feit wat je met je ziel kan bereiken, "Mensch red je ziel"... Hij wordt vervolgens verguisd door onwetende mensen, waarschijnlijk ook een stukje hoogmoedswaanzin, ik weet de waarheid toch.. ik mag verkondigen wat ik wil..  er niet bij stilstaand wat een mens met zich meedraagt.. Ik hoef me niet aan te passen aan ieder bewustzijnsniveau en geduldig zijn want mijn gedachtekracht is ook immens krachtig, ik geloof alleen in fysieke daadkracht, niet iedereen mag het begrijpen door eigen blokkades, met alle gevolgen van dien. Hij wordt aan de schandpaal genageld, op een gruwelijke wijze vermoord.... er wordt een enorme haat bij hem gekweekt, want de "hele" mensheid zeikt hem af. 
Vervolgens vindt hij de dood... mensen zeggen dat je na de dood alles gaat weten, dus er verschijnt een Jezus die opgestaan is uit de dood en alles beseft wat ik zojuist geschreven heb.... Dit zijn gedachte gedachten, tot op de dag van vandaag is het geen mens fysiek gelukt om uit de dood te herrijzen, maar het is wel de waarheid als alle negatieve invloeden weg zijn, maar dat is pas aan het einde van de schepping, hij wil vooruitzien, maar is te vroeg met de verkondiging, ik denk nog steeds dat we de natuurlijke schepping aan het voltooien zijn, dit moet gegrift zijn in het geheugen van ieder mens... hoe iemand is en wat we kunnen bereiken...
komt daar de gedachte van Jezus en Mephisto vandaan?
Een wezen dat ontstaan is uit Hybris (is het Oudgriekse woord voor overdreven trots, hoogmoed, overmoed, grootheidswaan, brutaliteit, onbeschaamdheid met name tegenover de Griekse goden en/of de goddelijke wereldorde).
 
Jezus wordt altijd dubbel geïnterpreteerd, hij staat voor iemand die je aangeeft dat je je ziel moet redden en je moet inzetten voor je medemens en aan jezelf moet werken, maar hij wordt ook gerelateerd aan de waanzin, als je hem hoort of ziet ben je in een staat van de psychose belandt. Als je Jezus noemt gaan ze aan je geestelijke stabiliteit twijfelen..
 
Mijn twijfel is dus of Maria Magdalena de ware liefde is van Dante, was hij Jezus of Judas? Of beide? Hij die zichzelf verraad omdat hij te vroeg is met de verkondiging?
Was het de dwang van ware liefde of gericht op dwangmatige heelwording? Ieder persoon kan zijn eigen ervaringen terugvinden in mythologieën (Jezus is ook een mythe vol vraagstellingen), niet alle... het is collectief, maar jouw verhaaltje vind je ook terug.....
Mijn twijfel is, is het een bekend persoon die ze een warm hart toedraagt of is het iemand die ze nog niet kent, ze willen me het laatste sterk laten denken, maar lees het begin van deze zin......ze willen me van alles laten denken, maar ze komt niet van hem af.. is het lust of liefde? Is het het beïnvloedde weten?
Is het het laatste portie emotionele verkrachting of is hij het echt?
Past hij zich aan aan haar levensloop uit overlevingsdrang of omdat hij gewoon bij haar hoort en dat ze uit hetzelfde hout gesneden zijn? ik begrijp de versies... ik wil de waarheid.. Moet ik Dante en Jezus samenvoegen (in mijn perceptie gezien)?
Hij wil haar continu verbeteren en zij hem en toch mogen ze elkaar niet goed zien... Is het de fysieke realiteit die hun tegenhoudt of is ze onderhevig aan jouw overlevingsdrang?
Hij is met momenten ongewild in haar gedachten, het lijkt dwang en toch wil ze bij hem zijn, ze komt niet van dat (gedwongen) verlangen los... Het duurt één jaar zeggen "ze", Het is een verbod en een verlangen.. Hij houdt haar al ruim anderhalf jaar bezig..  In de tussentijd maakt ze van deze gelegenheid gebruik om zijn ziel totaal te zuiveren.
 
Het is een vloek die hij zelf uitgesproken heeft door angst (Amor), de angst dat hij zonder haar niet kan overleven. Hij moet altijd dichtbij de Bron zijn. Hij wil altijd bezit van haar nemen om zijn eigen doelen te bewerkstelligen, wat in de praktijk leidt onbewust naar haar dood en vervolgens de totale ondergang.
 
Ze kan hem niet missen als mens of het wel of niet is....  "ze" proberen haar altijd iemand anders voor te schotelen maar het lukt niet. Ze "wacht" al jaren, ik ben benieuwd op wie...
 
Ze heeft zich de liefde nooit op laten dringen, altijd met de gedachte dat ze hem op het juiste tijdstip tegenkomt, als ze er allebei klaar voor zijn. Zij haar problematieken en hij de zijne. Ze dwingen me om het te achterhalen, ze heeft altijd geleefd met de gedachte dat hij op haar pad komt, in haar leven komt niets spontaans, ze ervaart en leeft naar de oplossing, alleen de ware is goed genoeg voor haar, haar doel is hij... alles wat ze in gedachte ervaart gaat hij goed maken, van die gedachte kan niemand haar afleiden en daarom overleeft ze alles... alles is gericht op onvoorwaardelijke liefde voor hem, haar kinderen, haar familie en de mensheid, geduld is een schone zaak.. ze houdt van hem, begrip omvat alles.. ze is dankbaar voor haar stabiele basis, geestelijk staat iedereen aan haar zijde. Ze heeft steeds het gevoel gehad dat hij haar extreem beschermd. Hij was de eerste aan wie ze verbonden zat uit wanhoop en onwetendheid. Alles komt goed...

Hij houdt haar al twee jaar continu bezig (sinds 05-07-2018), hij heeft haar zijn ziel laten ontdekken, in de fysieke wereld reageert hij niet op haar hulp,  dan was dit jaar niet nodig geweest, ik begrijp hoe het komt, maar cru is het.. soms komt het over als.. los het maar lekker zelf op, geestelijk, terwijl het ook zijn probleem is. Hij is zich nergens bewust van.
 
Onmogelijke liefde is gebaseerd op mede afhankelijkheid creëren dacht ik.
Jullie gaan uit van de geschreven woorden, zij van de gedachte gedachten van ieder mens, ze heeft jullie willen behoeden voor deze desillusie..... gedachtekracht is altijd sterker.
 
Pontius Pilatus-syndroom (gedreven door wanhoop, daardoor niet mogen geloven en begrijpen)
 
Pontius Pilatus (Duccio)
"Wat ik geschreven heb, heb ik geschreven" (Quod scripsi, scripsi) zei Pontius Pilatus volgens Johannes 19:22 toen hem werd voorgesteld het opschrift INRI op het kruis te veranderen. Deze uitspraak typeert een probleem van veel schrijvers: ze voelen een soort innerlijke weerstand tegen veranderingen. Ze kunnen niet genoeg afstand nemen van hun eigen tekst. Daardoor komen ze moeilijk op alternatieven voor woordkeus en zinsbouw die de tekst misschien verbeteren. Dit wordt het Pontius Pilatus-syndroom genoemd. (Ofwel niet onderhevig aan verandering)
 
Hier zit nog één vraagstuk in, was de ziel van de eerste mens Moeder Maria, Jezus of Maria Magdalena?
Dat is nog mijn "vete", in de werkelijkheid maakt het niets uit, het zijn zelfstandige individuen, maar de wetenschappen zorgen voor heelwording, kun je me nog volgen?? Momenteel denk ik Maria Magdalena zoals je kunt lezen, maar Goethe sprak over Moeder Maria en Eva als één en dezelfde persoon... hierna ging ik dubbelrollen in mythologieën zien en begrijpen.
 
Soms doet het pijn dat het niet is, dat hij niet meer in de buurt is.. dat hij niet meer voelbaar is. (Ook naar zijn wil, dat zijn mini-momentjes). Ze heeft alles vanaf het begin  alleen in haar fantasie laten plaatsvinden om teleurstelling bij haar zelf te voorkomen.
 
Daardoor kwam ik bij de gedachte: Geschreven is geschreven, wat natuurlijk absolute waanzin is, een mens mag denken en overwegingen maken anders overleef je deze waanzin niet. Dit is niet geschreven vanuit Hybris, maar vanuit de waarheid.. Mijn overtuiging.. BESEFT KOMT.... ook wie ZIJ is.
 
Heel dit verhaal gaat om pure geestelijke uitbuiting , waar zijn dwang aanwezig is, hij is meer beïnvloed, is haar goede dwang aanwezig , het goede overwint altijd het kwade,  geijkt is niet voor niets geijkt. Ze begrijpt alles, maar dat wil niet zeggen dat haar leven daar niet aan onderhevig is aan die effecten, hij wil haar geestelijk de puin in helpen, haar gedachte is hem helpen, the rest is up to you.............
 
Zie ook het verhaal over
 
Ze mocht totaal niets meer voelen toen dit begon, haar eis was dat hij het terug zou halen. Deze levendige fantasie neemt niemand haar af ondanks alle geestelijke en fysieke tegenwerking. Ze heeft nagenoeg alle destructieve invloeden weggekregen (vampirische invloeden). Deze verkort de levensduur van alle mensen waarbij hij het kernpunt was.
Ze weet dat dit voor eeuwig en altijd zal zijn, het begin van een nieuw leven.. nu echt. Die opluchting als ze aan hem denkt. Niets kan zijn geestelijke kus overtreffen, ze voelt hem altijd en overal doorheen. 
Ze moest in dit leven het onmogelijke mogelijk maken.
Maar hij heeft niets over voor haar en reageert niet eens op haar, haar bedoeling zou ook nooit verder zijn gegaan dan een gesprek, ze zag die verhouding in het begin al goed en de rest moest ze doirheen komen, ze heeft hem als een therapeutisch middel gebruikt.
 
Ze was blij dat hij het was en niet één of andere creep in een gevangenis..
Toch was het totale beslaglegging van geest, lichaam en ziel.. ontstaan vanuit zijn egoïsme. Er zijn mensen die denken dat ze recht op mensen hebben. Als ze denken recht op mij te hebben, heb ik dat op hun, maar dan met het oog op heelwording.
Jezus is een mythologie gericht op collectieve heelwording, uiteindelijk gaat iedereen zich in hem herkennen.
Dit zijn allemaal geestelijke battles waar mensen doorheen moeten om volledig bij hun eigen ziel uit te komen.
Er is ook geen twijfel meer, want ware liefde zorgt voor heelwording, niet destructie, terwijl het continu bewust ervaren dwang was. Het zou ook niet mogen gebeuren want dan zou er z.g.n. iets met haar vader en moeder gebeuren. (N.a.v. Faust en Gretchen). Hij zegt dat hij wacht tot al het gevaar geweken is.
 
Ik denk dat hij haar "probleem" is in de geschiedenis m.b.t. vreemdgaan, hij zou haar tweede ware liefde zijn. Een mens kan meerdere liefdes in het leven ervaren. Hij is fysiek perfect...  toch houdt ze veel van hem, zoveel dat ze dagelijks twijfelt of hij het wel is of niet...  het blijft een onuitwisbare liefde.. als haar ware liefde niet in bereik was en bij hem niet was hij het...  alles wordt uitgebuit en vooral in bewustwordingsprocessen.
 
Aan de andere kant was hij altijd haar muze, ze moest hem alles brengen, dit ten nadele vsn haar eigen leven, wat hij vast niet bewust heeft geweten.
 
Komt hij bij haar? Slot volgt nog...
 
M.i. was dit allemaal onbewust zijner zijde. (De jaloezie van de Duivel, die het Oedipus complex wilde verschuiven naar hun).
 
Toen ze helder ging zien was de dwang zo weg,  hij wilde niet naakt gezien worden. Zie ook Eros & Psyche.
 
Zij was Eva en hij Kaïn, Kaïn was geen natuurlijke zoon van haar, maar de geïncarneerde Duivel, die aantrekkingskracht is zo uitgebuit dat het altijd vertaalt werd naar de onmogelijke liefde bij één van hun.
Zij was ook Moeder Maria en hij Jezus. Dit was een mythe.
 
Het is nooit gelukt om in de fysieke wereld een relatie tussen hun te bewerkstelligen. Dit is opgelost in mythes en in de fantasie van beiden.
 
En dan te bedenken dat deze mythe in opdracht is van Aphroditr, de ware liefde van Eros. Eros & Psyche worden verliefd door haar zuiverende invloeden en Psyche wordt daarvoor gestraft. Mythes werken door op mensenlevens, ieder leven waar raakt dit met name de kernpersonen, maar ook genoeg anderen omdat ze dezelfde weg volgen.
De meeste mythes komen van hun af om hun doelen te verwezenlijken met inzet van mensen, zelf mogen ze nergens last van hebben.
 
De mythe over Jezus komt van Psyche (Moeder Maria) af, dat is pas een inzet van een mythe waarin Eros (Jezus ook wel Mephisto) gezuiverd wordt door het volk zonder teveel overlast. Aphrodite was in deze mythe Maria van Bethanië. Door hun toedoen hebben ze alle goede verbanden willen vernietigen, zo gebeurd het nog en worden er personen verwisseld, hun geestelijke inzet zorgt ervoor dat de eerste families uitgemoord worden en dat er een daadwerkelijke eindtijd komt.
 
Jezus was ook Kaïn, de eerste beïnvloedde moordenaar, deze reïncarneerde in deze familie om gezuiverd te worden, had hij dat niet gedaan was alles al gezuiverd zonder deze lange nasleep, het waarom ga je nog begrijpen.
 
Daar komt ook het fenomeen sex met de Duivel vandaan, hun menen onsterfelijkheid te vergaren door geestelijke sex. Dit gebeurd bij iedereen, iedereen wordt voortdurend verkracht door voor hun onaantastbare invloeden voor hun eigen gewin.
 
En dan te bedenken dat tijdens deze show van 2 jaar Aphrodite stikjaloers was, wetend wat jaloezie doet, dit is een dodelijke obsessie. Aphrodite is de natuurlijke vrouw van Eros. Psyche zuivert dit geheel.
 
 
 
 
 
 
 
 
01 juli 2020 18:57

Het is gewoon bizar, ik mocht al niet veel meer opschrijven, een paar tweets per dag gaan wel. Ik was net met een blog bezig [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
01 juli 2020 16:52
Charlie Chaplin en werkelijke invloeden

Zeiden ze tegen mij ook wel eens: "Die lacht alles weg". Lijk best veel op hem, met gepaste trots.  Er zijn er die vinden [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
01 juli 2020 16:18
Sinterklaas

Ik kijk ook met een heel ander oog naar Sinterklaas (Nicolaas van Myra).. uiteindelijk hebben we dat ook zelf betaald. Commerciële [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
01 juli 2020 16:10

Moeder Maria is verkracht. Zo kwam Jezus ter wereld, hij was kind een kind van de Duivel. Hij zit overal tussen, dat verklaart [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
17 juni 2020 11:36

De overheid bemoeit zich geestelijk zo met je financiën.. dat het vrijwel onmogelijk is om iets op te bouwen. Je bent te [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
21 mei 2020 12:13
De Ziel en de gesplitste Ziel

De ziel & de gesplitste ziel De Engel & de Duivel Yin & Yang Goed & Kwaad Licht & Duisternis     Ieder [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
01 juli 2020 15:52
De mythe over Jezus

Ik denk steeds dat de persoon Jezus zelf niet bestaan heeft, maar dat is mijn gedachtespinsel nog. Ik denk dat de mythe van [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
04 mei 2020 14:31
Psychose staten

Het was de bedoeling dat ik een enorme psychose zou krijgen, dit is echter nog nooit gelukt. Wat ik hoor en ervaar heeft nauwelijks [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
09 apr 2020 22:38
Helende krachten en vaardigheden

De gedachten van mensen hebben invloed op elkaar, dat is ook een afgedwongen iets. Jezus zat destijds midden in een psychose [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
10 apr 2020 20:12

Zo'n dag... Ze willen me even helemaal omturnen, natuurlijk bestaat dat ;-) Moet ik nu bij het voortbestaan van de ziel denken [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
15 apr 2020 21:02

Mijn ervaring met het gehele wezen van Jezus is dat ik het zelf maar moet uitzoeken, zijn Satan is te overheersend. Die pikt [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
11 apr 2020 12:10
Slot: De val van Satan

Ik vraag me echt even af of Kaïn (Jezus) incarneerde als de eerste Duivel bij Adam en Eva of beïnvloed werd....? Waar ik [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
17 mei 2020 19:29
Bacteriën, Parasieten en Virussen

Je hebt groepen (families) die als eerste ontstaan zijn, de oudste zielen. We hadden te maken met het licht en de duisternis, [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
04 apr 2020 22:11
Meedogenloze kritiek en hoe daarmee om te gaan

Er gebeurd veel in deze tijd, er worden veel nieuwe ontdekkingen gedaan ook omtrent persoonlijkheden, mensen tegen wie je [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
03 apr 2020 21:55

Iedereen heeft zijn eigen gedachtenwereld die je kunt inrichten zoals je wilt. Toen dit 6 jaar geleden begon, ging ik van [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
08 apr 2020 23:02
Mijn o-n-g-e-l-o-o-o-f-e-l-o-o-o-s-e dag

Ik geloof nergens in vandaag. Ik ben niet meer interessant voor de geestelijke kwelgeesten, ik geloof niets meer.   Aan [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
02 apr 2020 23:55

Gevallen engelen kun je lezen als de eerste mensen die beïnvloed werden met zonden en dit verspreid hebben over mensen, denk [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
02 apr 2020 23:38

Ik heb een stukje toegevoegd aan de verklaringstheorieën omtrent Jezus, in afwachting van de goedkeuring: Toegevoegd door [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
17 mei 2020 19:44

Dogma I: De onbevlekte ontvangenis, dit om de Saters gescheiden te houden in de gedachtenwereld van de mens, Paus Pius (de [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
10 mei 2020 12:57
Het Joodse geloof; Thora

Weet je waar de benaming "Thora" vandaan komt in het Joodse geloof? Van Thor.. (De Duivel, Judas, Mozes, Keizer Nero, Hitler [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
27 mrt 2020 10:16
De ouders van Jezus; Waarheid en Dogma's

Kaïn (Jezus) was de eerste moordenaar, beïnvloed door de gevallen Engelen. Hun zorgden ervoor dat Kaïn vertrok bij zijn [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
22 feb 2020 11:00

Ik heb de pre-historie weer even laten rusten, ik ben nu voornamelijk met Kaïn, Abel en Seth bezig, daar komt óók weer [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
07 apr 2020 16:57
Lazarus, een verhaal over mede-afhankelijkheid creëren

Lazarus werd ziek en smeekte de rijken om hulp, ze weigerden. Hij heeft gezworen om voortaan altijd bij de elite te horen [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
07 apr 2020 16:57

Je hebt de tweeledige dood (alles is meerledig). De natuurlijke dood zoals deze oorspronkelijk bedoeld is kun je zien als [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
17 mei 2020 19:55
God en Satan

De eerste mens die ontstond is God en Satan genoemd, deze was immers de voortbrenger van het Goed en het Kwaad. Deze ontstond [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
04 nov 2019 21:32

Laatst was ik in de sauna en nam deel aan een klankschalensessie. Ik deed mijn ogen dicht en raakte ontspannen, ik zag een [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
03 nov 2019 18:54

Ik ben geestelijk veel bezig geweest met mensen die verbonden zijn aan duivelse contracten, ze hebben hun ziel verkocht in [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
17 apr 2020 00:32

Ik heb Hitler gevonden in dit leven,  hij is gehandicapt, niet voorbestemd om te leven in zijn geval, geen besef van welke [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
19 apr 2020 14:24
Plannen; Illuminatie, De Aquarius-samenzwering, Vrijmetselarij, Jezus mythologie, Goddelijk plan en vele van die....

Ik ben al ruim 5,5 jaar bezig met het zuiveren van de "13 verzakers", deze hebben 13 families voortgebracht. God/Satansamen [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..
07 apr 2020 16:59
Incarnatie van de ziel en gedragingen

Het was al erg duidelijk dat ik geloof in de incarnatie van de ziel. We zijn met zoveel zielen,  het is onmogelijk om allemaal [ ... ]

Dagboek fragmenten Lees meer..

Gedreven door perfectie, volmaaktheid (7)