Skinvision  


Met deze app kun je je lichaam bijhouden op vreemde plekken,  vervolgens wordt geanalyseerd of de plek schadelijk is en/ of je stappen dient te ondernemen.

 

 

Plantnet 

Staat er een vreemd plant in je tuin, met deze app kun je een foto maken en precies zien wat het is, vervolgens kun je op internet opzoeken of deze helend of schadelijk is voor je gezondheid.

 

 

Ommetje

Al 1,2 miljoen mensen houden hun hersenen fit met Ommetje. Download de Ommetje-app en prof. Erik Scherder helpt jou bij het wandelen!

 

 

Peak breinscore

De spellen van Peak zijn ontwikkeld in samenwerking met experts op het gebied van neurowetenschap, cognitieve wetenschap en onderwijs.

 

 

Samen gezond

Leer alles over je gezondheid met de SamenGezond-app. Download 'm nu! Gezonder leven was nog nooit zo makkelijk en leuk. Meld je nu aan voor SamenGezond! Balans in je leefstijl. Gezonde steun in de rug. Gezonde inspiratie & tips. Kostenloos.

 

 

 

Bekkenbodem

Het ProFundum Instituut heeft ook een App gebouwd: BekkenBodem. Deze is zowel voor Android als iPhone gebouwd en geeft naast informatie ook daadwerkelijk ondersteuning bij de oefeningen. Oefeningen zijn ingesproken zodat iedereen ze op zijn/haar eigen tijd kan oefenen: in de trein, onderweg of waar iemand het ook maar wil doen.

 

De App is gratis.

 

 

 

Human body

Met deze app kun je in 3D je lichaam leren kennen, zeer gedetailleerd.

 

 

 

Hersenen 

Gids van de hersenen

 

 

 

De hersencoach

Een leuke en effectieve manier om aan je brein te werken, volg de gratis training!

 

 


Gedreven door perfectie, volmaaktheid (7)