Gericht op het verhogen van het bewustzijn, totale heelwording en het stimuleren van de lachspieren.

Negatieve beïnvloedingen, wat zijn dat?

Hoe ga ik effectief om met negatieve emoties?
Hoe ontstaan ziektes?
Hoe bescherm ik mezelf tegen ziektes?
Hoe ga ik om met (mogelijke) verslavingen?
Hoe krijg ik grip op mijn eigen leven?
Hoe maak ik mezelf onoverwinnelijk?

Weten=genezen

Praktische tips om uw leven in een snel tempo te verbeteren. Het verhoogt razendsnel uw bewustzijnsniveau. U leert uzelf beter te beschermen tegen negatieve invloeden. U heeft meer zelf in de hand dan u denkt.

De lezingen worden op drie verschillende locaties gegeven. In Helmond, Aarle-Rixtel en Beek en Donk.
Als de datums bekend zijn, vindt u die terug in de agenda.
Entreekosten €7,50 p.p. Dit is inclusief naslagwerk en een warm ontvangst met koffie, thee en water.

Agenda:

U kunt mij ook benaderen voor een demonstratie cq lezing in groepsverband.

Denk hierbij aan:

Verpleeghuizen
Zorginstellingen
Scholen
Organisaties 

 

Programma in de maak.

Hemelvaartsdag 2014 was de dag dat ik me mee mocht laten slepen naar een hoger bewustzijnsniveau. Van onwetend naar wetend. Iedereen, niemand uitgezonderd maakt hier deel van uit. Iedereen gaat de waarheid beseffen. Ieder ervaart dit op een eigen manier...

In mijn gedachten heb ik al een film klaarstaan die weergeeft hoe het ontstaan van het universum begon en hoe ik dat mocht gaan beseffen. Zeer gedetailleerd. Met de kracht van hologrammen wil ik u graag deel laten nemen aan dit proces. Het ontastbare zichtbaar maken. Ik heb de behoefte om mijn verhaal te vertellen en u de ogen te openen op een zeer realistische manier. Dit werkt natuurlijk gigantisch mee aan de verhoging van uw eigen bewustzijn en alsmede uw heelwording. Weten = genezen.

 

 

In de maak..

Alle workshops staan in het teken van je gezondheid en bewuste keuzes maken, je eigen vrije wil doet er toe! Erken dat. Hoe richt jij je leven in en hoe haal jij het maximale uit je leven in optimale gezondheid? Hoe ontdoe je je van de huidige dwang van de maatschappij? Je leert hoe je optimaal kunt relativeren en je eigen kracht kunt (her)ontdekken, want dan pas neem je je eigen verantwoordelijkheid en ben je op je best. Je hebt te doen met de dwang van de leider van het land, de dwang van je manager, de dwang van je collega, de dwang van je leraar, de dwang van je ouders, de dwang van je vrienden, wie heeft de juiste perceptie? Ontdek dat, creëer je eigen absolute waarheid en je bent er! Als je dat allemaal loslaat en de waarheid gaat zien, dan heb je pas optimaal resultaat, dat werkt mee aan je eigen heelwording, maar ook aan die van hun, je doet wat je moet doen, gekeken naar het welzijn van de mens.

Gezonde voeding en leefstijl
Weet wat je eet. Hoe eet je lekker, niet te duur, maar toch gezond. Kom achter de minder geweten schadelijke effecten.

Meditatie
Gedachten trainen, wat denk jij en wat wordt beïnvloed door externe factoren? Jij bent de heerser van jouw geest, lichaam en ziel!

Zelfreflectie
Zelfreflectie emoties, doorzie de psyche van de mens. Ontdek je valkuilen en krachten, hoe maak je jezelf beter? Ontdoe jezelf van ziektes, gebreken en verslavingen.
Zelfreflectie verkeerde gewoontes. Wat voor effect hebben ze en hoe elimineer je deze?

Ontdek je ziel
Historie, wat voor invloed heeft de historie gehad op je psyche en dus levenstijl, waarom ben je zoals je bent? Alles is vanuit historisch oogpunt te herleiden. Wat heb je al overwonnen en wat moet je nog overwinnen? Creëer inzicht in jezelf. 

Therapeutisch schilderen en tekenen
........

Reis naar Frankrijk

Je kan je inschrijven voor een week in een mooi dorpje tussen de wijngaarden in de omgeving van de Bourgogne in Frankrijk in de nabijheid van Beaune.
Deze week zal in het teken staan van het herontdekken van je ziel, het optimaliseren van je gezondheid, je bent in die week actief bezig met jezelf. Je gaat die week de confrontatie aan met jezelf, Wie ben ik? Wat kan ik? Hoe haal ik het beste uit mezelf? Deze wetenschappen hebben effect op het verdere verloop van je leven.

Laat jij je ziel nog beledigen of ga jij voor een optimaal resultaat?

We gaan met minimaal 4 personen en maximaal 8 personen.. Het wordt een leuke afwisselende week waar je 2 behandelingen per persoon krijgt, waaruit je kan kiezen tussen Massage of Gespreks therapie. 

Gedurende de week mag je vrijwillig deelnemen aan 5 workshops of desgewenst genieten van de rust. Je hebt altijd iemand om mee te praten of ideeën uit te wisselen.

In ontwikkeling..

Met het bewust worden kwamen ook mijn creatieve kanten bovendrijven. Ik ging ineens schilderen en tekenen.


Gedreven door perfectie, volmaaktheid (7)