In deze mythologie kun je het ziektebeeld van een beroerte terug vinden.
 
Tijdrekenaar
Één van de wijzen
Priester
Pastoor
 
1473 - 1543: Copernicus
 
1577 - 1640: Peter Paul Rubens
 
In dit leven schildert hij ook graag en zeer verdienstelijk, hij heeft echter een hekel aan in opdracht schilderen (anders zou hij een beroemdheid zijn). Zijn stijl is omgeslagen naar abstract. Hij schilderde zo waarheidsgetrouw destijds. Zo werkt dat, mensen worden tegen gehouden door hun natuurtalenten.
 
Hij gebruikt graag geel als ondergrond.
Geel wordt in verband gebracht met energie, macht en emoties. Geel straalt en verdraagt geen begrenzing.
Hij gebruikt de kleur geel als basiskleur, altijd aan zijn basis vasthouden en onbewust, bewust met heelwording bezig zijn.
 
Op zielsniveau een broer van Leonardo Da Vinci.
 
 
 
 
De yeti, migyur, yeren of verschrikkelijke sneeuwman, een vermeende reusachtige primaat in de Himalaya, een mythe. Geestelijk word je ondergesneeuwd met hun beïnvloedingen. Ik geloof niet dat deze wezens net als vampieren ooit bestaan hebben, het geeft geestelijke beïnvloedingen weer.
 
Zeus
 
Jupiter
Volgens de astrologie brengt deze persoon collectief als hij in zijn kracht staat:
The Greater Fortune;
Geluk, Voorspoed, Geestelijke groei, Gezondheid, Carriere, Trouw, Inspirerend, Rechtvaardigheid, Harmonie, Bescheidenheid enz.
Als deze persoon niet in zijn kracht staat is deze intolerant, hypocriet, onbetrouwbaar en autoritair. Vele stoornissen draagt hij dan geestelijk met zich mee.
Hij heeft invloed op: dijen, longen, ribben, aderen, hartstoornissen en ruggengraat.
 
Morpheus
Silenus, Satyr
Indische Satyr (Oerang Oetan)
 
Mohammed de Profeet
 
76 - 138 Hadrianus
1258 - 1326 Osman I.  Stichter Ottomaanse Rijk
1593 - 1674 Nicolaes Tulp
1828 - 1909 Paul Gachet
 

Werd ook Satan genoemd

Psychoanalyse:
De naam van Oedipus leeft onder meer voort in het oedipuscomplex, een centraal begrip uit de psychoanalyse: de onbewuste seksuele drift die een jongen - volgens Sigmund Freud - heeft jegens zijn moeder en het daarbij behorend verlangen zijn vader uit jaloezie te vermoorden. Bij Oedipus zelf is echter geen sprake van een oedipuscomplex: hij doodt zijn vader en huwt zijn moeder niet door een verborgen verlangen, maar als gevolg van onwetendheid en het noodlot.
 
 
Aristaios, satyr
 
Dionysos/ Bacchus
 
Pluto
 
 
Hij liet anderen voor de shit opdraaien om zelf onschuldig te lijken.
 
Goliath 

De Hulk

Barabbas - Zoon van de vader; Mephistos. Jezus werd ter dood veroordeeld i.p.v. hij. Zwaar obsessief en manipulatief.
 
Victor Frankenstein - Hij is een fictief hoofdpersonage uit het boek Frankenstein van Mary Shelley uit 1818. Hij is een wetenschapper, die na het bestuderen van chemische processen en het ontleden van levende dieren inzicht krijgt in het creëren van leven en zo zijn eigen creatie tot leven weet te wekken (deze creatie staat alom bekend als Frankensteins monster). Het monster kreeg zijn negatieve geest mee waar hij altijd vanaf wil komen (ook wel schaduwzijde of duistere kant genoemd). 
 
1323 - 1304: Toetanchamon
Hij was een farao van de 18e Dynastie van het Oude Egypte. Hij heette oorspronkelijk Toetanchaton, later werd om politiek-religieuze redenen zijn naam veranderd in Toetanchamon, wat zoveel betekent als: "Levend evenbeeld van Amon". Zijn troonnaam Nebcheperoere betekent: "Heer van de manifestaties van Ra". 
 
Broer van Cleopatra VII met wie ze een verstandshuwelijk aangegaan was, ze liet hem vermoorden toen hij 15 was.
 
Jezus mythologie: Judas (Je kunt hem o.a. relateren aan Mozes)
 
Jaar 0
 
 
747 - 814: Karel de Grote
 
Omstreeks 958 - 1057: Peeping Tom (Lady Godiva)
 
+/- 1450: Trajin (Ook wel bekend als Quasimodo.)
De gebochelde man die in de jaren 1820 een steenhouwer was bij werkzaamheden aan de Notre Dame. De man is in dat leven gek geworden.
 
1179 - 1241: Snorri Sturluson
Hij was een IJslandse skald, dichter, geschiedschrijver en politicus. 
Snorri wordt beschouwd als degene dankzij wie we nu zoveel weten over de Noordse (en latere Germaanse) mythologie.
 
1324 - 1407: Mozes - (Mythologie)
De grootste profeet Grondlegger van de Talmoed. Vrouw: Sippora, oudste zoon: Gersom, jongste zoon Eliëzer.  De 10 geboden die God aan Mozes gaf, alles om te zuiveren, om ze zo het best mogelijke leven te gunnen. Regels die zijn ware aard nodig heeft. (Invloeden van de eerste apen)
  
1626 - 1676: Sjabtai Tsvi beter bekend als Sabattai Zevi. Turks Rabbijn van Joodse afkomst. Valse messias - Stichter van Sekten.
 
1792 - 1878: Paus Pius IX 

Hij heeft zich altijd laten leiden door lust, verantwoordelijk voor het begin van het kindermisbruik binnen de kerkelijke gemeenschap. 

Dogmas zijn er met een bedoeling.

 
Met het afzweren van de onbevlekte ontvangenis van Moeder Maria heeft hij alle satyren losgelaten.(het was een geestelijke bescherming)
 
Hier vloeide het misbruik in de kerk uit voort en verkrachtingen namen toe.
 
Vele acties komen uit onwetendheid en zelfzucht voort en zorgen voor veel schade. (Hij had altijd een gebrek aan sex).
 
1889 - 1945: Hitler

Hij was een in Oostenrijk geboren Duits politicus en de leider van de Nationaalsocialistische Duitse Arbeiderspartij (NSDAP). Hij was rijkskanselier van Duitsland van 30 januari 1933 tot aan zijn overlijden en staatshoofd (als Führer en rijkskanselier) van 2 augustus 1934 tot eveneens aan zijn dood. Hitler is het meest bekend om zijn centrale leidende rol in de opkomst van de Duitse variant van het, oorspronkelijk Italiaanse, fascisme in Duitsland (het nationaalsocialisme), de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

Hij kwam ook in het proces dat hij met mythologieën bezig was, de arische, sterke mensen zouden overblijven. De mensen van Atlantis werden hiermee bedoeld, terwijl iedereen daar vanaf stamt, een verkeerde interpretatie levert een rassenscheiding op. Zie mijn visie daarop in dit blog. Deze gedachte moest ik ook beleven,  de mensen en de apen. Terwijl de mensen de dieren zijn gaan overnemen om te overleven, ze moesten de dierlijke invloeden die ze overhielden kwijt zien te raken.

Hitler wilde in dit leven alles persé oplossen, hij wilde al jong priester worden om van zijn negatieve beinvloedingen af te komen, echter zijn vader mishandelde hem, onbewust wist hij dat de duivel zijn zoon was, door drankmisbruik uit dat zich in mishandeling. In dit leven had hij ook niet zo heel veel met zijn vader op. Als hij iets goeds wilde, werd direct de kop ingedrukt door zijn stoornis.

Hij is in dit leven met een zuurstofgebrek geboren, wat erop kan duiden dat hij beter nog niet geboren had kunnen worden, hij had nog teveel negatieve karmische invloeden bij. Wat niet betekent dat iedereen met die symptomen het zo vergaan is, hij heeft ook alle mensen gegund wat hij aan negatieve invloeden ontvangen heeft.  Ofwel hij heeft zoveel mensen benadeeld dat het leven hem niet gegund werd. Vele mensen lossen dit op door in de tussentijd als dier of plant te leven om zich zo te zuiveren van deze invloeden, hij wilde persé altijd alleen maar mens zijn, waardoor hij al deze invloeden in zijn levens te verwerken kreeg. Veel zelfzucht aanwezig, wat inmiddels bijna weg is. In dit leven mag hij totaal geen informatie opnemen, dit door de haat van de mensen. Bewust kent hij geen mensenhaat, alleen nieuwsgierig naar de mens... zijn contacten zijn extreem summier.

 

Hij geeft een goed voorbeeld wat een bipolaire stoornis met iemand kan doen, word je geleid door het goede of door het kwade, je dient altijd de balans te vinden in je leven, in je denken en in je handelen.

Pierre Gringoire
Dichter en filosoof
Hij ontvoerde Esmeralda, ze was opgegroeid bij zigeuners en ontvoerd door Claude Frollo en Quasimodo. (haar aanwezigheid/hulp werd een obsessie)

1483 - 1546: Maarten Luther:
Hij was een Duits protestantse theoloog en reformator. Ook gezien als een voorname Antichrist.

1929 - 1968: Martin Luther King
Hij was een Amerikaanse baptistendominee, politiek leider en een van de prominentste leden van de Afro-Amerikaanse burgerrechtenbeweging. Één van de bewerkstelligers van de Wereldvrede.

In dit leven is hij een alcoholist vol met (historische) trauma's, beide percepties worden niet gewaardeerd, ontstaan door (karmische) haat, ongeloof, onwetendheid en speculaties.
Wat me bij bleef hangen was het feit dat hij in dit leven eens een dame heeft geholpen die bij een bushokje in een rolstoel met een deken omwikkeld was, ze had hulp nodig, hij heeft melk, brood en beleg voor haar gehaald in de supermarkt. Hij had zelf geen cent te makken. Hij werd beschuldigd van feiten die niet waar waren. In zijn geval worden herinneringen aan hem verbasterd en verdraaid.

Door zijn onbewuste toedoen moet o.a. verwarring van namen en alcoholisme in stand gehouden worden. Wat ik ervaar, ervaar jij....

 

 

 

De yeti, migyur, yeren of verschrikkelijke sneeuwman, een vermeende reusachtige primaat in de Himalaya, een mythe. Geestelijk word je ondergesneeuwd met hun beïnvloedingen. Ik geloof niet dat deze wezens net als vampieren ooit bestaan hebben, het geeft geestelijke beïnvloedingen weer.
 
Vulcanus
Hephaistos
 
41 - 55: Britannicius - Stiefbroer van Keizer Nero, op zielsniveau wel zijn broer, hij werd vergiftigd door hem uit jaloezie en zij dwang naar macht.
 
958 - 1057: Graaf Leofric (Lady Godiva)
 
1612 - 1642: Saskia van Uylenburgh
Eerste vrouw van Rembrandt van Rijn
 
Op zielsniveau de broer van Keizer Nero.
Hij probeert haar geestelijk en fysiek altijd voor schut te zetten. (In dit leven een "hij")
 
 
 
 
 
 
24 feb 2020 13:41
Nicolaas Copernicus

Hektor In deze mythologie kun je het ziektebeeld van een beroerte terug vinden.   Tijdrekenaar Één van de wijzen Priester Pastoor   1473 [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
24 feb 2020 13:21
Saskia van Uylenburg

De yeti, migyur, yeren of verschrikkelijke sneeuwman, een vermeende reusachtige primaat in de Himalaya, een mythe. Geestelijk [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
24 feb 2020 13:20
Paul Gachet

De yeti, migyur, yeren of verschrikkelijke sneeuwman, een vermeende reusachtige primaat in de Himalaya, een mythe. Geestelijk [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
23 feb 2020 14:10
Keizer Nero

Werd ook Satan genoemd Oedipus Psychoanalyse: De naam van Oedipus leeft onder meer voort in het oedipuscomplex, een [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
21 feb 2020 18:32
Dante Alighieri

Mythologieën kan je het beste als geestelijke invloeden ervaren, de (geestelijke) ervaringen van iemand.   Kaïn - Zoon [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
21 feb 2020 11:45
Vincent van Gogh

Ik ben bezig geweest met achterhalen hoe de ziel van de eerste mens voortleeft. De ziel komt terug wanneer en waar deze dat [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
12 feb 2020 11:08
Jeanne d'Arc

Behorend tot de eerste mensen. De mens is toen uitgestorven, maar de evolutie ging verder bij de aap, tegen de tijd van Adam [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
12 feb 2020 11:07
Multatuli

Behorend tot de eerste mensen. De mens is toen uitgestorven, maar de evolutie ging verder bij de aap, tegen de tijd van Adam [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
02 feb 2020 12:02
Mozart

  0 7 voor Christus - 35 Johannes de Doper   1756 - 1791: Mozart   1866 - 1947: Lambertus Zijl Nederlands Beeldhouwer [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
01 feb 2020 06:20
Koningin Wilhelmina

Behorend tot de eerste mensen. De mens is toen uitgestorven, maar de evolutie ging verder bij de aap, tegen de tijd van Adam [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
01 feb 2020 06:19
Franklin Roosevelt

Abel, zoon van Adam en Eva Aeneas Tekenfilms: Mowgli  Jezus mythologie : Johannes den Doper De oorspronkelijke leraar [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
16 jan 2020 23:01
Leonardo da Vinci

Behorend tot de eerste mensen. De mens is toen uitgestorven, maar de evolutie ging verder bij de aap, tegen de tijd van Adam [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
10 jan 2020 19:17
Johannes Vermeer

Aartsengel Rafaël Goddelijke taken De zachtaardige Rafaël heeft veel goddelijke taken. Hij stelt gerust, kalmeert, verzoent, [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
26 dec 2019 17:05
Jeroen Bosch

Hij heeft zich altijd laten leiden door de duisternis, zou hij er inmiddels verlost van zijn m.b.v. de goede zielen? Ik denk [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
19 dec 2019 21:03
Otto Frank

Hij heeft zich altijd laten leiden door de duisternis. Ganymedes 0 1610 - 1671: Otto Copes
Stadspensionaris van Den Bosch 1889 [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
19 dec 2019 20:44
Edith Frank - Hollander

Behorend tot de eerste mensen. De mens is toen uitgestorven, maar de evolutie ging verder bij de aap, tegen de tijd van Adam [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
16 dec 2019 22:33
Samuël

Behorend tot de eerste mensen. De mens is toen uitgestorven, maar de evolutie ging verder bij de aap, tegen de tijd van Adam [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
08 dec 2019 19:54
Victor Hugo

Hij heeft zich altijd laten leiden door de duisternis.   Mythologieën, ik ben er toch weer op terug gekomen, deze zijn [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
03 dec 2019 11:38
Cleopatra VII

Ze strijd altijd voor rechtvaardigheid.   1 van de 3 bruiden van Graaf Dracula Jezus mythologie : Claudia Procula : De [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
10 nov 2019 19:49
Willem van Oranje

  Kronos Saturnus  Klein Duimpje Erik (Roodbaard) 73 - 4:  Jezus mythologie: Herodes Hij was altijd op zoek naar [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
08 nov 2019 21:52
Paul Gauguin

Semirhaege (13 verzakers)   Zelena - de groene heks (jaloezie)   Gretchen van Faust   Helena van Troje   17 Monniken [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
27 okt 2019 12:19
Catharina de' Medici

Behorend tot de eerste mensen. De mens is toen uitgestorven, maar de evolutie ging verder bij de aap, tegen de tijd van Adam [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
13 okt 2019 18:09
Martin Luther King

Hij geeft een goed voorbeeld wat een bipolaire stoornis met iemand kan doen, word je geleid door het goede of door het kwade, [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
11 okt 2019 19:59
Mussolini

Hij heeft zich altijd laten leiden door de duisternis. 0 1883 - 1945: Benito Mussolini
Hij was een Italiaanse politicus, [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
01 okt 2019 16:05
Jack the Ripper

Hij heeft zich altijd laten leiden door de duisternis ofwel de duivel vereerd, zou hij er inmiddels verlost van zijn m.b.v. [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
15 sept 2019 22:02
Elisabeth Bas

Behorend tot de eerste mensen. De mens is toen uitgestorven, maar de evolutie ging verder bij de aap, tegen de tijd van Adam [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
23 aug 2019 18:56
Napoleon

Hij heeft zich altijd door de duisternis laten leiden. Een figuur uit de Griekse Mythologie, een satyr   0 ? - 36: Kajafas (De [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
13 aug 2019 12:12
Mata Hari

Behorend tot de eerste mensen. De mens is toen uitgestorven, maar de evolutie ging verder bij de aap, tegen de tijd van Adam [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
12 aug 2019 21:45
Plato

Behorend tot de eerste mensen. De mens is toen uitgestorven, maar de evolutie ging verder bij de aap, tegen de tijd van Adam [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
10 aug 2019 20:46
Marcus Antonius (Cleopatra & Antonius)

Satyr Dit zijn mythische wezens die ook in onze Genetische wereld bestaan. Ze zorgen ervoor dat je onvruchtbaar wordt en [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
13 mei 2019 21:55
Jozef Stalin

Hij heeft zich altijd laten leiden door de duisternis. Neptunus Poseidon 570 - 632: Profeet Mohammed
Hij wordt door moslims [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
11 mei 2019 00:44
Vasco da Gama

Behorend tot de eerste mensen. De mens is toen uitgestorven, maar de evolutie ging verder bij de aap, tegen de tijd van Adam [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
28 apr 2019 16:30
Pompeïus

  Hades - Hij is een figuur uit de Griekse mythologie. Hij is de god van de onderwereld of Schimmenrijk en heerser over [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
27 mrt 2019 19:00
Columbus

Demandred - één van de 13 verzakers uit de boeken van "Het Rad des Tijds". Voor zijn overgang naar de Duistere heette Demandred [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
20 mrt 2019 22:41
Johann Sebastian Bach

Behorend tot de eerste mensen. De mens is toen uitgestorven, maar de evolutie ging verder bij de aap, tegen de tijd van Adam [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
16 mrt 2019 22:14
Robespierre

272 - 251: Herennius
Hij was een Romeins keizer gedurende een aantal maanden.
Hij doodde op gruwelijke wijze Cicero.   62 [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
10 feb 2019 20:09
Elisabeth Couperus - Baud

Selene, de heks uit sprookjes die groen ziet van jaloezie   Tinkelbel Het kleine elfje of feetje[1] is het allerbeste [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
30 jan 2019 21:52
Darwin

Behorend tot de eerste mensen. De mens is toen uitgestorven, maar de evolutie ging verder bij de aap, tegen de tijd van Adam [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
17 jan 2019 22:04
Sigmund Freud

Behorend tot de eerste mensen. De mens is toen uitgestorven, maar de evolutie ging verder bij de aap, tegen de tijd van Adam [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..
17 jan 2019 20:46
Gregor Johann Mendel

428 - 347: Archytas
Hij was een filosoof, mathematicus, astronoom, staatsman, strateeg en bevelhebber uit de Griekse oudheid. [ ... ]

Voortbestaan van de zielLees meer..

Gedreven door perfectie, volmaaktheid (7)