Vleeseten is een verslaving, dierlijke producten hebben invloed op je darmen en verhogen de kans op stoornissen of nevenverslavingen. Darmproblemen kun je inderdaad relateren aan hersenaandoeningen.

Als ze meer naar mensen met een bipolaire stoornis gaan luisteren (een vergevorderde doch handelbare) hoeven ze niet zo vreselijk veel geld uit te geven aan wetenschappelijke onderzoeken.

 

 

Mensen zijn normaalgesproken zelfvoorzienend, deze denkwijze is gestript. Mensen denken dat ze afhankelijk zijn geworden van dieren en bijvoorbeeld de Zon.
Als je stopt met vleeseten is het raadzaam in het begin vitamine B12 en D te nemen als aanvulling. Je lichaam is zich aan het ontwennen van het vleeseten, feitelijk aan het herstellen, als dat proces over is ga je de vitamines weer zelf aan maken, dus niet meteen. Alles bestaat uit heelwordende processen. De illusie weg, het gebrek weg, herstel.. Velen skippen het heelwordingsproces en denken dat ze al immuun zijn , dat is een verraderlijke factor. Je wordt nog steeds oud op een negatieve manier......

 

Feit is dat mensen al sinds mensenheugenis (zelfs eerder) bezig zijn met de besmettelijkheid van God op te lossen, hij werd krankzinnig door de lucht en raakte besmettelijk. Zoveel mensen hebben hier een visie op gehad. Niemand kan er iets aan doen wat hem of haar overkomen is, oplossen kunnen we wel.

 

Dementie begint al erg vroeg bij mensen, het geheugen van de gemiddelde mens is zo slecht. Als je eens wist wat je normaal zou weten. Als ik je nu vraag wat je vorige week woensdag aan had of gegeten hebt heb je het vast al zwaar. Misschien gisteren al. (Ik ben inmiddels al bij de leeftijd van 4 qua geheugen, mezelf heb ik in de baarmoeder gezien, bijna zover!)

Deze uitspraak is me altijd bijgebleven: "Herrijzen omdat het moet.." 

 

De manier van God om de Schepping te verklaren en hem Schepper te maken, Adam en Eva bijvoorbeeld, dat zijn broer en zus. Denk je daadwerkelijk dat het met incest begon? Alle mensen zijn de Scheppers, er is geen verhevene, geen Almachtige. Dat zijn waanbeelden...

Neem de mythe van de autoritaire Zeus. Hij heeft tal van vrouwen en nog meeer kinderen, ook daar deed hij wel eens iets mee, een echte verhaallijn is moeilijk te begrijpen. Weet je waar dit vandaan komt? Dit gaat over de eerste apen, die konden niet praten, alleen eten zoeken en zich voortplanten. Apen staan er om bekend dat ze hun territorium afbakenen.

Godin Isis was haar man kwijt, ze moest Osiris in 14 delen terugzoeken. Weet je wat dat symboliseert? De schizofrenie van haar man... ze zou verder wel dé spirituele leidster zijn.

Oja, ik las laatst dat de psychiatrie steeds vaker gebruik maakt van mythes.. oeps.. er zitten wel degelijk hersenknakkers in.

 

 

 

 

Wist je dat er geen 6-daagse Schepping bestaat? Wist je dat God niet de Schepper was? Het ontstaan van de mensheid was een samenwerkingsverband van ALLE mensen.
Dit is een zeer strikt machtsmiddel, gebaseerd op luisteren of straffen.

De manier van God om de Schepping te verklaren en hem Schepper te maken, Adam en Eva bijvoorbeeld, dat zijn broer en zus. Denk je daadwerkelijk dat het met incest begon? Alle mensen zijn de Scheppers, er is geen verhevene, geen Almachtige. Dat zijn waanbeelden...

 

 

Mensen die in waanbeelden en illusies geloven vinden de gezond denkende mens maar maf, van die eerste groepering zijn er stiekem veel, de meeste.. 

 

Als je pas echt begrijpt wat je zegt dan ben je wakker.
Mensen denken dat nogal snel.....

 

Weet je waarom vele mensen zo'n uitgebuit gevoel krijgen als ze tijdelijk "opgesloten" worden t.b.v. van hun eigen welzijn?
God, de fysieke persoon was de eerste persoon die gek werd, werkelijk krankzinnig. Ze bonden hem vast, anders zou hij zichzelf en zijn omgeving zwaar verwonden. Hij begreep de noodzaak niet van de maatregel, dat maakte een roekeloze man van hem.

 

Volgens Q Anon zijn de meeste leiders verkrachters, zo begint een psychose ook. Geestelijke met fysieke vermengen. De geestelijke Trump is hun leider onder het mom van wereldvrede, ik zie Trump al best lang als de valse messias. Ze "denken" persoonlijk (verkapte) berichten van hem door te krijgen. Zo heb je diverse groeperingen/ stromingen.

 

Ik geef altijd de voorkeur aan een medicijn als het ECHT nodig is, vaccins en medicijnen hebben bijwerkingen bij ongeweten ziektes en stoornissen (die heeft iedereen en iedereen anders) Daar is niet één remedie voor. Ze gaan nu eerst testen op ouderen en zwakkeren.

PS ze zijn blij dat er een vaccin is op moment van schrijven dat 62% tot 90% slagingskans heeft. Zeer triest.
Het zelfgenezend vermogen van mensen wordt onbewust op deze manier afgebroken, we moeten afhankelijk zijn van derden. Een mens past zich aan aan zijn of haar leefomgeving, dat zie je aan het dodenaantal in maart en nu.

De onkunde laat mensen denken dat we afhankelijk zijn van medicatie en voor vitamines zouden we bij dieren moeten zijn, normaal gesproken met een normale denkwijze en normale leefomstandigheden zijn we zelfvoorzienend.

 

 

Ouderdom is ook een ziekte, een ziekte is hetzelfde als bezetenheid.

 

Ik heb zojuist de menukaart bekeken van een verpleeghuis, helemaal NIETS veganistisch te vinden, volgens mij niet eens biologisch. Dat vind ik zo slecht, dat in de zorg... #tegenstrijdigheden

 

Er zijn mensen die denken dat Covid19 een griepje is of niet bestaat. Weet je waar dat vandaan komt? Hun willen acuut een oplossing! NU! Dat is pure angst Zo eindigt het. weet je welke van de 2? Covid19 bestaat niet, het is een virus dat draait om Alles of Niets. Het vertrekt.

 

Ik ben wel eens in de kerk geweest voor een begrafenis. Alle woorden gingen altijd aan mijn aandacht voorbij, ik kon me niet concentreren, behalve als het over de overledene ging, dan was ik één en al oor. Oorzaak: Ik ben buitengesloten van indoctrinatie door God.

 

 

Ik vind het schandalig dat er mensen zijn die een salaris verdienen waar je 15 gezinnen mee kunt onderhouden.

 

Wist je dat een Koning historisch gezien zijn positie altijd met geweld verworven heeft en dat er verder niet aan te tornen valt? Dat is met presidenten ook nog... #WelzijnMens? #geweldloos #GeestelijkGeweld #ZuiverWorden #onschendbaarheid

Wat hem verder rest is een toonbeeld te zijn...

 

 

 

 

Ik kom steeds verder met de koninklijke familiewissel(s)! Een klus is het!  Wordt in een later stadium vervolgd.

 

 

 

De Nieuwe Wereld (orde) is een GEESTELIJK Satanisch complot waar alles in verweven zit. De Illuminatie, Vrijmetselarij, Orde van de Kousenbanden etc Het "gewone volk" behoort niet tot de planning... we worden totaal gestuurd door de matrix, veel zit verwezen in wetten en regels waar ze personen zelf vaak geen weet meer van hebben.
deze wetenschappen komen steeds meer bovendrijven, het is niet de bedoeling dat je kwaad wordt om deze informatie, maar deze gaat begrijpen. Begrip is de oplossing, niet geweld.

 

 

Wat is de energie toch sterk, er gaat veel veranderen. Mensen gaan zich steeds sneller bewust worden van het "echte leven". Dat veranderd gewoontes en gedragingen... het veranderd je waarnemingsvermogen.

 

Dit is het 7e jaar van mijn ascentieproces, de 7 staat voor volmaaktheid . Tijd voor rechtvaardigheid! Dit is de laatste fase!

 

Wat zich geestelijk allemaal afspeelt gaat alle wetten voorbij, toch is alles bedacht door mensen. Jammer dat de GGZ maar een fractie weet... (verboden door wetten). Ze wakkeren onbewust zoveel ellende aan. Tekort aan levensinzichten. Alles is gebaseerd op de waarneembare wetenschap, feitelijk is dat mensen ziek maken.

 

Ik pleit voor een nieuw leven dus nieuw begin #dropkarma Ik vind het zo onrechtvaardig, een nieuw mensje dat geboren wordt die op moet draaien voor zijn of haar beïnvloedingen, ligt vaak ook veel aan eigen uitspraken.. tot het einde van het zielenleven..

Er worden zoveel gehandicapten geboren om dit gegeven (vergeet de verhouding haat en jaloezie niet)... En de hebzuchtige, die nu een droomleven leiden ten koste van anderen (gebaseerd op eigen gewin)

 

 

De collectieve bewustzijnsverhoging gaat razendsnel nu, mensen worden niet graag uitgemoord, dan wordt overlevingskracht geactiveerd, dat resulteert in beter waarnemen, betere vaardigheden, maar moeten leren het juist te plaatsen in hun brein..

Op een gegeven moment gaat jouw brein veel efficiënter werken. Trauma's bijvoorbeeld kunnen niet meer opgeslagen worden. Trauma's zijn echte ziekmakers, ze houden oud zeer vast... je gaat situaties beter begrijpen en loslaten..

Mensen waarvan de ziel niet gesplitst is en gezuiverd is kennen feitelijk geen trauma's, deze worden je opgedrongen door hun.. ze worden je gewoon aangepraat.

 

Als je weet hoe een hartaanval tot stand komt: De negatieve energie die op je afkomt met een oorverdovend geluid, net een wervelwind, keer op keer. Al het negatieve zoemt om je oren, al de angst die je in je hebt wordt getriggerd.. Ik heb het ervaren, geluisterd zonder angst..

 

Deze moet je in zijn geheel kunnen begrijpen: "Verslaafde gamers zijn tijdverknoeiers". Ze trachten onbewust collectieve plannen te verknoeien.. zie het als een duivelse opdracht (in verslavingstermen)

 

 

Als je heel nauwkeurig en helder op kunt letten merk je dat ook wel eens bij kinderen met stoornissen. De onbewuste duivelse opdrachtjes. (herhaaldelijk afleiden e.d.) Dit laten ze je graag zelf ervaren als je ervoor openstaat en kunt begrijpen, zo kunnen ze van hun stoornis verlost worden.

 

Covid19 bestaat uit Gods Woede, dit zou zijn eindtijd zijn inclusief de Dags des Oordeels, hij heeft vorig jaar een persoonlijk drama meegemaakt. Zijn plan is mislukt. 

 

 

Ik leef met mijn eigen ervaren waarheid, zonder dwang, zonder religies, zonder sektes, zonder opstand, zonder oordeel maar met begrip en geduld.. je eigen pure verantwoordelijkheidsgevoel. Je eigen bewustzijn subliem ontwikkelen!

 

Weet je waarom je niet mag schreeuwen en fluisteren? Kaïn (Jezus) verschoot toen zn moeder NÉÉÉÉ schreeuwde nadat hij Abel vermoord had. De moord werd hem ingefluisterd door een gevallen Engel. Schreeuwen en fluisteren slaat daarom o.a. op je stembanden #confronterend #schuld

 

 

In de huidige samenleving wordt helder waarnemen afgedaan als onzin, dit om eigen historische gebreken te verhullen. Dat kan in deze tijd niet meer.. #ThinkTwice

 

 

Buiten de nadelige invloeden bouw je in deze tijden aan een subliem afweersysteem. Denkend aan de problematieken: Lijd je aan de ouderdomsziekte? Zijn je luchtwegen en longen (onbewust) kwetsbaar? De kracht zoals ingezet haalt het gewenste resultaat niet #WeZijnTeBewust #COVID__19

 

De perfectie van Jezus heeft zich ontwikkelt tot perfectie zijner zijde. Take it or leave it, meer om het feit dat onrechtvaardigheid hem ten deel gevallen is. Samen zoeken we naar een oplossing, in zijn perceptie is dat onhaalbaar #vertrouwen #mensheid #samen1front #zuiverenduivel

Ik denk dat Jezus een mythe is, wel duidend naar een bestaand persoon en dat volgens de mythe hij geofferd zal worden aan het einde en terugkeert. Eerder is zoiets nog nooit mogelijk geweest.

 

Nederland wordt gezien als het beloofde land, dit mede omdat de ultieme kern hier woont, de eerste "heiligen", hier gaan de ontwikkelingen sneller en efficiënter. Op één of andere manier worden geestelijk nog grenzen vastgehouden anders was het overal zo.. #restrictiesdoorbreken

 

 

"De wereld is gebouwd op de macht der getallen" #pythagoras
Door goedwillende en kwaadwillende
Zie ook numerologie.

Ik zag een keer dat ik gevangen gezet was door een canvas met alle cijfers, één cijfer symboliseert een plan, een matrix waar je uit dient te ontsnappen.. #VrijmetselaarsRite

 

Dit zou eigenlijk de befaamde EINDTIJD zijn, waar maar 500.000.000 mensen zouden overleven. Weer zo'n insane plan dat tegengehouden is.... #bewustzijnsverhoging #zuivering #zonderidioterie

 

 

Alle geestelijke vernederingen zijn ontstaan door jaloezie, gevolgd door domheid, hebzucht en macht verkrijgen. #levensduurverkorting #YinYang #intelligentie #herhalingen #bewustzijnsverhoging Domheid verliest zijn kracht...

 

 

De meest vroege beïnvloedde zijn jaloers geworden waar domheid en hebzucht uit voortkwam, die zijn de intelligentie op gaan eisen van de niet beïnvloedde, dus vaak is de macht nu toebedeeld aan de domste der Aarden.. #bewustzijnsverhoging #zonden #inbalansbrengen #gelijkerechten

 

 

Ik las dat er wordt getwijfeld aan het bestaan van Homerus, ze willen een mythisch wezen maken van iemand die geniaal is geweest met mythes. Alle problematieken, geestelijk en fysiek zijn in mythes te vinden inclusief voorspellingen. Is met de Bijbel ook.
Zijn enige probleem was dat hij de apen voor mensen aanzag en ze Goden is gaan noemen. Kom er maar eens uit uit die apenwirwar. 

 

 

 

Als iedereen die abnormaal veel verdiend ingekort wordt op salaris, dan zijn ze nog steenrijk en wordt wereldwijd de armoede opgelost #overheden #voetbal #singingstars #tv #enz #basisinkomen Ik kreeg geestelijk als reactie: Als ik kleiner moet gaan wonen krijg ik claustrofobie

 

 

Ik begrijp waarom het Vaticaan nog niet alles goed interpreteert. De Paus is een directe afstammeling van God (Mephisto), dus er zitten nog wat contradicties in de genen. (Benedictus lijn), daar is met alle respect in verhouding wat meer "zwart bloed" aanwezig.

 

De laatste dagen voel ik verbetering, meer rust als je naar buiten gaat, ik denk dat Coronavirus snel aan het afnemen is.. Voel jij dat ook? Mensen gaan steeds meer waarnemen en dus weten. Goed plaatsen is belangrijk.

De zonden versterken de negativiteit in de wereld...

 

 

Wist je dat meerdere planeten ontstaan zijn door de AntiChristen? Dan bedoel ik de Gasreuzen (Jupiter en Saturnus) en de Ijsreuzen (Uranus en Neptunus, de Yeti's).

Al die bemoeienissen en al die betweters die ongelijk hebben, maar jou je wil op willen dringen vernietigen alles, het is dat de waarheid sterker is...

Weet je waar het continu praten in een bipolaire stoornis vandaan komt? Dat is het zenuwpraten van de duivel, je bent te dichtbij, er zit een kans in dat hij het verliest.

Dat zenuwpraten kun je als zijn wanhoop zien, hij wil er ook uitkomen en je alles laten zien, maar geeft vaak door het onbegrip en onjuist waarnemen een averechts effect door alle geestelijke bemoeienissen, iedereen vind er iets van.

We hebben te maken met zoveel hysteries, Klimaathysterie, Corona-hysterie, het is begrijpelijk dat doen onze angsten, maar het werkt oplossingen tegen. Rust en gezond redeneren is de oplossing

Ik ben continu karma aan het reinigen, karma in het huidige leven sta ik achter, maar niet dat het meegenomen wordt naar een volgend leven, dat is onrechtvaardig. Een nieuw leven, een nieuw begin is mijn uitgangspunt.

De mensheid blijft zich ontwikkelen, dit jaar gaat er veel gebeuren..

Ik weet zeker dat dit mijn laatste incarnatie is, in dit leven voltooid alles... onderbouwd en wel.. De psychische oorlog is bijna af.

Er gaat veel veranderen de komende tijd, de volgende bewustzijnsfase.. veel zijn er al klaar voor gestoomd, bij sommige lukt dat nooit. Succes!

Veel mensen laten binnenkort hun klein (veilig) referentiekadertje gaan. Dan ga je meemaken hoe wonderbaarlijk het leven is en hoe weinig je ervan begrepen hebt.. Iedereen gaat dichter bij zichzelf komen en de ziel herontdekken

Een mythisch wezen kun je ook zien als een genetisch wezen, een wezen die in je gedachtenwereld aanwezig is en invloed op je KAN hebben. Dit mythisch wezen komt van een bepaald persoon vandaan en kan zich uiten in de gedragingen van die personen. Deze kan je staat bepalen.

Een mythisch wezen kan ervoor zorgen dat het beter met je gaat of deze kan je ziek maken. Dat ligt veel aan de psyche van de fysieke persoon waar het mythisch wezen vandaan komt en hoe beïnvloedbaar jij bent.

Ik denk dat extremen gaan verdwijnen, ook zo met het weer, geen noordpolen of woestijnen meer, daar zijn geen overlevingskansen. Extreme warmte en extreme koufronten zijn voor niets of niemand goed, dan droogt alles uit of vriest dood. Alles is in balans aan het raken! 

Het weer gaat in alle landen hetzelfde worden.

“We lopen allemaal alleen maar samen naar huis.”

Onthoud dat we allemaal de wereld op ieder moment beïnvloeden, of we dat willen of niet. Onze acties en geestestoestand doen ertoe, omdat we diep met elkaar verbonden zijn. Werken aan je bewustzijn is het belangrijkste wat we kunnen doen, liefdevol zijn is de hoogste daad.

“Kosmische humor, met name over je eigen situatie, is een belangrijk onderdeel van je reis.” 

Een gedeelte van ons heeft zijn duistere kant "omarmd", gezuiverd. Deze beschermen elkaar en verrichten geen kwaad. Een gedeelte heeft hun duistere kant door paniek verstoten en hier zijn andere mensen door besmeurd. Het is de bedoeling dat Yin & Yang samenblijven... dus zuiver worden.

We hebben voortdurend met consessies te maken. Concessie= Wat we er voor over moeten hebben..

Het grootste gedeelte van het denkvermogen van mensen wordt vaak gestuurd door externe factoren die een negatieve invloed op je hebben. Daarom word er wel eens de keuze gemaakt dat iemand niet mag denken zodat ze geen grip meer hebben op je gedachten, vaak is dit tijdelijk.

Sprookjes en mythologieën zijn allemaal gebaseerd op (geestes)ervaringen, als je met een beetje fantasie rond je heen kijkt zie je alle personages terug. Heksen, vampieren, trollen, koningen en koninginnen, hofnarren, hulpjes van Sinterklaas, apen, oogstrelende prinsesjes.

Sommige mensen nemen meer waar of voelen meer, andere dromen, fantaseren of praten erover. Onbewust en bewust zuiveren, ontdekken en optimaliseren we samen alles. 

Ik ben ook bezig met het achterhalen van de zielen waar ziekenhuizen, psychiatrische instellingen en kloosters naar vernoemd zijn. Dit is een matrix van verwante families. #boeiend #onderzoek

Paus Pius IX: Dogmas zijn er met een bedoeling.   Met het afzweren van de onbevlekte ontvangenis van Moeder Maria heeft hij alle satyren losgelaten.(het was een geestelijke bescherming)   Hier vloeide het misbruik in de kerk uit voort en verkrachtingen namen toe.   Vele acties komen uit onwetendheid voort en zorgen voor veel schade.    

Alles wat betreft mythologieën en sprookjes kun je het beste beschouwen als geesteservaringen voorkomend uit de onbewuste persoon.

Ervaren voor het jaar 0, in onze apentijd. De strijd om voort te planten, de wil om te communiceren, de dwang om macht, wat gedachtekracht doet..

 

Vele gaan hun ziel ontdekken, dat kan leuk zijn en confronterend. Je hebt goede en minder goede levens gekend. Ik zet mij er voortdurend voor in dat het alleen nog maar een wetenschap is, dat er geen negatieve emoties bij komen kijken. Uiteindelijk heeft niemand ergens schuld aan

 

 

De huidige generatie ontdekt steeds weer opnieuw wat de vorige vergeten is. 

 

Het beste dat de geschiedenis ons nalaat, is het enthousiasme dat zij veroorzaakt. 

 

Je moet over voldoende fantasie beschikken om de werkelijkheid aan te kunnen. 

 

Het is de ware liefde die altijd en eeuwig hetzelfde blijft, of men haar nu alles toestaat of alles onthoudt. 

 

Als je stoornissen gaat ontleden kom je erachter dat het veelal vloeken zijn. Ontstaan door jaloezie, afgunst. Alles is ontstaan door gedachten van mensen.

 

 

Met de waarheid ontdekken gaan vaak consessies gepaard.. 

 

 

Je geeft mensen een kans gericht op snel doelen behalen en het wordt genegeerd.. de efficiëntie van het universum wordt onderschat..

 

 

Het hele universum luistert naar één vrouw en uiteindelijk naar zichzelf..

 

 

Ik begin altijd met vertrouwen en respect als ik iemand ontmoet, dat kun je behouden of afbreken, dat is niet naïef, maar leven zonder vooroordelen.. niet vanuit negativiteit leven, maar vanuit positiviteit.

 

"God" heeft zijn "donkere kant" ingezet als een Furie (mythologie Erinyen) altijd strijdend en straffend omwillende de rechtvaardigheid.

De rest is aangedaan..

 

Je hebt mensen die leven volgens het boekje en je hebt ervaringsdeskundige, bij de laatste vind je de diepste wijsheden....

 

 

 

Je kunt je ware liefde overal tegenkomen, in andere "standen", ander geslacht, andere generatie, andere geestelijke en fysieke vaardigheden, dik of dun, knap of lelijk, andere cultuur, ware liefde kent geen vooroordeel. 💖

Je hebt mensen die vanuit zuivere rede (vertrouwen) ergens op anticiperen en mensen die vanuit angst (wantrouwen) ergens op anticiperen. De eerste noemen ze heiligen en de tweede duivels..

Het is weer bijna bevrijdingsdag, ik verwacht er veel van dit jaar! 5 jaar na mijn "ontwaken". Mijn geestelijke oorlog is bijna afgelopen. Wat voor een effect dat gaat hebben! Collectieve heelwording.

Worden we weer bevrijdt? Ik ben er net achtergekomen wie Hitler was in dit leven... Dat heeft (positieve) gevolgen! Hoopvol.

 

Altijd je hart volgen... deze uitspraak vond ik een beetje achterhaald, ik geef de voorkeur aan de uitspraak: Altijd je hart volgen ALS het klopt. Je hart wordt voortdurend beïnvloed, laat je extreem tegenhouden door onwaarheden. Zie dit als een affirmatie. Wispelturigheid maakt niemand gelukkig! Als je naar je eigen ziel gaat luisteren weet je meestal waar twijfel vandaan komt.

Iedereen is op zijn eigen manier het kwaad uit aan het roeien, het "kwade" doet het vanuit egocentrisme en creëren een geheel eigen visie.  

Kerst 2018 is een kantelpunt, nu gaat het snel. Er gaan in een razend tempo spontane genezingen plaatsvinden, mensen gaan zich energieker voelen.. 

Immanuel Kant

Ken jezelf: wat je plicht aangaat,- je hart- of het goed is of kwaad,  of de bron van je handelingen zuiver is of onzuiver.

De digitalisering heeft zijn voor- en nadelen. Gemak ten top, maar het zelfdenkend vermogen wordt flink gepemperd.

Gedachtekracht

Wist je dat onze gedachten enorm sterk zijn, alles is ontstaan door gedachten!

Gedachtekracht

Gedachtekracht is zo effectief 

Immense samenwerking

Mensen hebben fysiek gezien meer kracht om dingen daadwerkelijk te realiseren, ze beseffen alleen nog niet waardoor dat ontstaan is. We worden door alles geleid, de natuur, dieren, planten, de lucht (Aether), het universum, vorige levens etc.. 

In bijna ieder leven heb ik alles moeten horen, goed en kwaad, er mochten echter geen  negatieve gedragingen uit de kwade invloeden voortkomen. 

Matrix van zielen

In dit leven moest ik voornamelijk bij mensen uitkomen vanuit wie alles ontstaan is. Die moesten continu tegen elkaar opgezet worden omdat ze de waarheid niet mochten achterhalen. Zelfs dat is minimaal gelukt. #matrix #verbindingenherkennen

Besef

Uiteindelijk kan je mensen niets kwalijk nemen, iedereen is beïnvloed... We zijn elkaar allemaal aan het helpen sinds mensenheugenis. Er zijn alleen zoveel mensen die dat totaal niet mogen beseffen en alles als een aanval ervaren. Alles draait om besef!

Ik ben meestal op zoek naar een doeltreffende afbeelding om mijn woorden kracht bij te zetten, ik stuitte op dit verhaal dat ik je niet wil ontnemen. Het sluit weer aaaan....

Door problemen, negatieve emoties, verslavingen wordt je "weten" beïnvloed. Hoe zuiverder je bent des te meer ga je begrijpen, weten en weer voelen...

De mens is een superieur dier... uiteindelijk alle dieren. Dan heb ik het niet over ONgedierte. Dat zijn van die bloodsuckers die ontstaan zijn uit het gif.

Wolven

Wolven zijn ook al zo fascinerend, ze hebben meer met de mens meegedacht dan men denkt. Ze vertellen het me zelf....

Iedereen is op zijn eigen manier bezig om de duistere krachten te ontleden..... Het is een grote samenwerking van zielen. We hebben allemaal effect op elkaar. Goed komen zal het...

Weet je wat stiekem het mooie is van deze wetenschappen? Als ik een invalide persoon zie krijg ik wel eens een geluksgevoel omdat ik weet dat het snel goed komt, ik voel die blijdschap al... ik hoop altijd dat die persoon daar een goed gevoel aan overhoudt. Soms met een stiekeme traan.

Boeddha

Strikt genomen is een boeddha iemand die op eigen kracht compleet en volledig ontwaakt is en zijn of haar kennis deelt met anderen zodat die ook kunnen ontwaken.

Een echte trol

Semirhage (13 verzakers) was een eerder leven van Paul Gauguin (Tijd Vincent van Gogh, hij sneed zijn oor eraf). Deze is meestal ook de hoofdrolspeler in Stephen King films (denk aan bv Misery). In dit leven is ze een vrouw die altijd in gevecht is met haar eigen demonen gecreëerd door haarzelf en een enorme mensenhaat, maar zo vergaat het ze allemaal.
Zij bracht o.a. de nachtmerries voort, ze was ook verantwoordelijk voor vele gebreken en stoornissen.

Jack the Ripper

Wist je dat het laatste leven van Jack the Ripper/ Freddy Krueger/ Iwan de Verschrikkelijke nu ook een psychopaat is? Dat gaat er bij hem werkelijk nooit uit.

Quote 05-07-2015: Hij houdt ermee op, hij gaat veel te hard op zijn bek zegt hij.

Confucius

De gedachten van de superieure mens is vertrouwd met rechtvaardigheid; de gedachten van de middelmatige mens is vertrouwd met opbrengst.

De mens sluit uit wat hij niet begrijpt en Waar hij daarom angst voor heeft   Wat hem confronteert met dat wat in hem leeft, wat niet gezien wil worden Wat hem geheel ontdoet van zijn maskers, hem uitkleedt en naakt doet staan   Wat Werkelijkheid is Wat Waarheid is.   Werkelijkheid, Waarheid, Ware Liefde, Worden reeds eeuwen lang geminacht en gehaat, zo ook de boodschappers en dienaren ervan. Jezus, Buddha, en andere Heiligen werden bespot, en zelfs gedood. Toch gingen zij door, omwille van de Waarheid   Vooral nu komt de tijd om te delen wat Waar is, om te verkondigen wat Waar is, om het a.h.w. Van de daken te roepen Ook als we daarom juist bespot worden Ook als men boos op ons wordt Ook als men ons daarom buitensluit. Zou Waarheid de massa aantrekken en mensen vrolijk en lief maken, zou je door de Waarheid ineens vele vrienden maken? Het zou de Waarheid niet zijn.   De enkele die om Waarheid Lief heeft, deze is meer dan een vriend. Deze ziet in elke mens dat [ ... ]

Vincent van Gogh

Tussen nietsdoeners en nietsdoeners is een groot verschil. Er zijn er die uit luiheid en lafheid van karakter niets doen; als je wilt kun je mij voor zo een houden. Dan is er ook nog een ander soort nietsdoener, de nietsdoener tegen wil en dank, die tegen wil en dank, die innerlijk verteerd wordt door een groot verlangen naar actie; die niets doet omdat hij niet in staat is iets te doen. Dat is een heel ander soort nietsdoener; je kunt als je wilt, me voor zo een houden.

Vincent van Gogh

Armoede en misère zijn er niet voor niets, en ook is het soms een goed middel om zich de noodzakelijke eenzaamheid te verschaffen om je enigszins te kunnen verdiepen in het een of ander vraagstuk dat je bezighoudt.

Leonardo da Vinci

There are three classes of people:  Those who see. Those who see when they are shown. Those who do not see.

Maria Magdalena

When you have no spirit to seize the day, find it behind the music, between the flowing leaves, beneath the sun rays, and just within yourself. Talk to yourself, be the best friend for yourself, and do not hesitate to ask God help.

Franciscus van Assisi

Start by doing what's necessary: then do what's possible: and suddenly you're doing the impossible.

Franciscus van Assisi

Waar rust is en bezinning, daar is geen bezorgdheid en geen ronddwalen.

Boeddha

De titel Boeddha wordt gegeven aan iemand die op eigen kracht, zonder leraar, de Dhamma de waarheid, de natuurlijke ordening der dingen ontdekt heeft en verlichting heeft bereikt. 

 

Ik denk al bijna 4 jaar dat het bijna gebeurd, historisch gezien is het dan ook bijna.. Vanaf de schepping gezien... 

De Duisternis

Het universum was een ruimte gevuld met duisternis, wie had gedacht dat het lichtpuntje dat er was de duisternis ging overwinnen? 

Leonardo Da Vinci

Saper Vedere: 'weet hoe te kijken'....  

Vincent van Gogh

Het is niet goed maar één ding te weten, men raakt daar verstompt van, men moet niet rusten voor men ook het tegenovergestelde weet.

Franciscus van Assisi

Je moet sterk denken. 

Ijstijd

Als de ziel niet had voortbestaan en er dus geen mensen meer waren geweest, zou deze tijd een ijstijd zijn geweest.


Gedreven door perfectie, volmaaktheid (7)